123 456 7890

SJK ja laitapuolustaja Timo Tahvanainen ovat solmineet uuden pelaajasopimuksen kauden 2017 loppuun.

Kaksivuotisen jatkosopimuksen SJK:n kanssa tehnyt Tahvanainen valittiin Veikkausliigan tähdistöjoukkueeseen päättyneellä kaudella. Valinnan teki jalkapallotoimittajien yhdistys Pallo-Kopla. Lisäksi Tahvanainen valittiin Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen syys- ja lokakuussa.

Hienot fiilikset jatkon suhteen. Vaikka viime kausi oli kaikin tavoin unohtumaton, löytyy henkilökohtaisesti vielä paljon parannettavaa sekä tavoitteita ja unelmia täytettäväksi. Suomessa ei jalkapallon osalta ole parempaa paikkaa kuin SJK, joten siinä mielessä päätös jatkaa oli helppo, komentoi Timo Tahvanainen jatkosopimusta.

Tahvanainen on tehnyt SJK:ssa kolme maalia, tähänastisen uransa tärkeimmän maalin hän teki HJK:ta vastaan syyskuussa. Kuva Marko Tuominiemi.

Vasemmalla laidalla puolustuksessa tai keskikentällä viihtyvä Tahvanainen, on pelannut SJK:ssa kaudesta 2013 alkaen. Seinäjoelle hän siirtyi Pietarsaaren Jarosta. Hän oli mukana nostamassa SJK:ta ensin Ykkösestä Veikkausliigaan, voittamassa Liigacupin lisäksi Veikkausliigan hopeisia mitaleita kaudella 2014 ja Suomen mestaruutta 2015. Kolmessa kaudessa pelejä SJK paidassa on kertynyt yhteensä 67.

Outokummusta lähtöisin oleva, 29-vuotias Tahvanainen teki myös pohjoiskarjalaista
jalkapallohistoriaa. Hänestä tuli kolmas jalkapallon Suomen mestaruuden aikuisissa
voittanut pohjoiskarjalaislähtöinen pelaaja.

Tahvanaisen jatkosopimuksen myötä SJK:lla on kasassa 19 pelaajasopimusta kaudelle 2016.