123 456 7890

SJK on solminut vuoden mittaisen sopimuksen Meksikon maajoukkueessakin esiintyneen Dárvin Chávezin kanssa. Chávez saapui Seinäjoelle sunnuntai-iltana ja liittyy välittömästi SJK:n harjoitusryhmään.

Kolme A-maaottelua sekä peräti 31 Olympiajoukkueen-ottelua Meksikon paidassa pelannut Dárvin Chávez, on Lontoon vuoden 2012 Olympialaisten kultamitalisti ja Pan-Amerikan kisojen kultamitalisti. Chávez on pelannut toista sataa maansa pääsarjaottelua, voittanut Meksikon Cupin sekä kahdesti CONCACAF-alueen seurojen välisen mestareiden liigan. Hän on 30-vuotias ja pituutta on 177 senttiä. Pelipaikka on yleensä vasemmalla laidalla. Viimeisen kahden kauden aikana, Chávez on pelannut FF Jaron paidassa 46 Ykkösen ottelua, onnistunut niissä maalinteossa kuudesti sekä antanut kolme maaliin johtanutta syöttöä. Chávez valittiin kauden 2019 päätteeksi FF Jaron kauden parhaaksi pelaajaksi sekä fanien suosikkipelaajaksi.

Tämä on minulle suuri mahdollisuus ja uusi hieno haaste, palata Suomeen ja pääsarjaseuraan kuten SJK. Olen seurannut Veikkausliigaa näiden kahden vuoden aikana ja tiedän, että SJK on yksi Suomen merkittävimmistä seuroista, kertoo Dárvin Chávez.

Olen erittäin motivoitunut ja ylpeä, että pääsen taas pääsarjaan. Unelmani on voittaa mestaruus SJK:n kanssa ja päästä vielä pelaamaan Mestareiden Liigaa urallani tai muihin suuriin kilpailuihin. Joten olen todella innoissani ja motivoitunut, Chávez jatkaa.

Dárvin Chávezin pidempi haastattelu sekä laajempi henkilökuva luettavissa SJK:n nettisivuilla, tästä linkistä.

Dárvin on pelannut Meksikossa korkeimmalla mahdollisella tasolla ja on nyt viimeisen kahden kauden ajan sopeutunut elämään Euroopassa ja Suomessa. Olemme erittäin iloisia hänen liittyessä mukaan. Uskomme, että hän tuo lisää ulottuvuuksia joukkueeseemme, sanoo SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman.

Dárvin on hyvin monipuolinen pelaaja. Tullessaan Jaroon hän oli profiililtaan hieman puolustusvoittoinen, mutta Jaron pelitavan myötä hänestä on tullut myös hyökkäyksiä tukeva laitapuolustaja. Hän keskittää hyvin ja on kokoisekseen erittäin hyvä pääpelaaja. Ja tietenkin hänen ratkaisuistaan kentällä paistaa kokemus, jota tarvitsemme joukkueeseen lisää, kommentoi SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara sopimusta.

SJK pelaa talvikauden kolmannen harjoitusottelun ensi lauantaina 18.1., kun se matkustaa Pietarsaareen FF Jaron, vieraaksi. Ottelu alkaa Tellushallissa klo 15:15. Suomen Cupin karsintalohkovaihe alkaa 25. tammikuuta vierasottelulla ja silloin SJK kohtaa RoPS:n Oulussa pelattavassa ottelussa. Ensimmäinen kotiottelu Suomen Cupin karsintalohkossa on lauantaina 1. helmikuuta klo 14:00 pelattava SJK – FC Haka. Ottelu pelataan Wallsport Areenassa ja siihen käy kauden 2020 kausikortit. Kausikortit myynnissä lippu.fi-kanavissa sekä arkisin klo 9-17 SJK Shopissa