123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon pelaajisto aloitti hyvin ansaitun loman ja samalla jätetään muutamat haikeat hyvästit, kun Matti Lähitie, Justin Moose, Gert Kams ja Ville Viljala jättävät seuran.

Puolustaja Matti Lähitie oli nostamassa SJK:ta jo Kakkosesta Ykköseen kauden 2011 päätteeksi, sekä Ykkösestä Veikkausliigaan 2013. Tällä kaudella hän oli mukana kymmenessä ottelussa. Lähitiestä tuli juuri tuore isä ja jatkossa hän jatkanee uraansa muualla valmennustehtävien parissa.

Virolainen laitapelaaja Gert Kams ja yhdysvaltalainen keskikenttäpelaaja Justin Moose, olivat molemmat tärkeässä roolissa nostamassa SJK:ta Ykkösestä Veikkausliigaan kaudella 2013. Tällä kaudella Moose pelasi yli 30:ssä ottelussa, tehden niissä neljä maalia ja syöttäen kuusi. Hänet valittiin Veikkausliigan kuukauden tähdistöjoukkueeseen heinäkuussa. Gert Kams oli tällä kaudella mukana 29:ssä ottelussa, onnistuen maalinteossa kolmasti ja syöttöjä kertyi yhteensä neljä. Sekä Moose että Kams jatkaa peliuraansa kotimaassaan.

Vielä juniori-ikäinen maalivahti Ville Viljala, tuli tälle kaudelle mukaan Jyväskylän JJK:sta ja peliaikaa tuli A-nuorten lisäksi Kerho 07:n paidassa Kakkosessa. Loppukaudesta Viljala vuokrattiin FF Jaroon, missä peliaikaa ei kuitenkaan kertynyt.

SJK kiittää kaikkia heitä palveluksesta tällä hienolla matkalla, joka päättyi Veikkausliigan hopeamitaliin ja toivottaa sydämellisesti onnea uusiin haasteisiin.

Matti Lähitie Gert Kams

Justin Moose Ville Viljala