123 456 7890

Puolustaja Matti Lähitie jatkaa Seinäjoen Jalkapallokerhossa kahden seuraavan kauden ajan. Porissa vuonna 1985 syntynyt Lähitie saapui Kerhoon kaudelle 2011 Veikkausliigan JJK:sta ja hän on urallaan pelannut kettupaitojen lisäksi kasvattajaseuransa FC Jazzin, FC Lahden ja VPS:n väreissä. Hän on myös esiintynyt 30 poikien ja kahdessa nuorten maaottelussa.

– Matti Lähitie oli viime kaudella yksi Kerhon parhaita pelaajia. Hän on varma ja rauhallinen puolustuksen johtaja. Olemme erittäin iloisia, että hän jatkaa meillä, kommentoi urheilutoimenjohtaja Keith Armstrong jatkosopimusta.

Lähitie keräsi päättyneen kauden virallisissa otteluissa eniten peliminuutteja koko joukkueesta. Maalinteossa Masse onnistui komeasti suoraan vaparista Oulun Palloseuraa vastaan. Osuman lisäksi porilainen keräsi viidenneksi eniten Veikkaustähtiä ja saalisti kaksi maaliin johtanutta syöttöä. Kaudella 2011 Lähitien kautta haittasi kivulias lihasrepeämä, mutta hän oli silti yksi Kerhon nousun takuumiehiä onnistuen maalinteossakin kahdesti.

Matti Lähitie ottelussa AC Oulua vastaan

– Massen jatko on loistava homma. Hänellä on hyvä kausi takana ja hän oli joukkueen johtohahmoja sekä esimerkkinä nuoremmille. Kiva päästä tekemään duunia yhdessä jatkossakin, kertoo päävalmentaja Simo Valakari.

Kerholla on nyt koossa yhdeksän varmaa pelaajasopimusta ensi kaudelle. Viime kauden pelaajista Seinäjoen jätti varmuudella Patrik Lomski, joka siirtyi Vaasan Palloseuraan. Muiden vanhojen ja uusien potentiaalisten vahvistuksien kanssa sopimusneuvottelut ovat käynnissä ja näistä tiedotetaan lähitulevaisuudessa. SJK pyrkii tiedottamaan 4-5 uudesta sopimuksesta lähiaikoina.

– Edustuksen mukana treenaa myös neljä lupaavaa omaa junioria. Jesse Sarajärvi, Tuomas Lähdesmäki, Joona Lautamaja ja Aleksi Ahde olivat kaikki jo viime kaudella mukana enemmän tai vähemmän. Jatkossa kenties entistä enemmän, vihjaa Valakari.

SJK aloittaa uuteen kauteen valmistautumisen ensin kevyemmin marraskuun lopulla ja täydellä teholla tammikuussa.