123 456 7890

SJK kohtaa Veikkausliigan Pohjanmaan derbyssä VPS:n ensi viikon keskiviikkona 9.8. klo 19:00, Vaasan Lemonsoft Stadionilla. Paikan päälle lähtee bussikuljetukset Seinäjoelta, SJK:n järjestämänä. Matkan hinta 20 € ja se sisältää myös liput peliin. Matka varataan SJK:n verkkokaupasta, tästä linkistä. 

Veikkausliigassa tasapisteissä KuPS:n kanssa kärjessä oleva SJK ja viidentenä oleva VPS kohtaavat Pohjanmaan alueen paikalliskamppailussa, eli Pohjanmaan derbyssä keskiviikkona 9.8. klo 19:00. Ottelu pelataan Vaasan Lemonsoft Stadionilla, ja SJK-väki sijoittuu pelissä sen kaupungin puoleiseen päätyyn, lohkoon C1, missä on omat palvelut ja oma sisäänkäynti katsomon takaa. Peliin odotetaan kovaa yleisömäärää, ja SJK järjestää peliin kaikille avoimet bussikuljetukset Seinäjoen OmaSp Stadionilta Vaasan Lemonsoft Stadionille ja takaisin. Matkaan lähdetään klo 17:00 – 17:15, sitä mukaa kun autot tulevat lähtiessä täyteen. Ilmoittautumiset matkalle tehdään maksamalla matka SJK:n verkkokaupassa, tästä linkistä. 

Toimi nopeasti, sillä matkaan lähtevien bussien määrä lyödään lukkoon ensi maanantaiaamuna 7.8. ja sen jälkeen lippuja myydään vain busseissa vapaana oleville paikoille.

Paikan päälle omin kyydein matkaava SJK-väki voi ostaa liput SJK-katsomoon, lohkoon C1, 10 € hintaan tästä ennakkolippulinkistä.Lohko C1 on merkitty sinisellä lippukaupassa.

Tarkemmin ottelusta ja sen järjestelyistä, ja myös bussimatkasta, maanantaina 7.8. SJK:n nettisivuille tulevassa otteluennakossa.

SJK:n edellisessä kotipelissä oli yli 5000 katsojaa, ja seuraava kotipeli on tiistaina 15.8. klo 18:00 OmaSp Stadionilla pelattava SJK – KTP. Tuohon otteluun SJK toivoo jälleen suurta yleisömäärää tuekseen, ja siksi kaikki liput otteluun, ennakkoon ja portilta hintaan 10 €, kaikkiin katsomoihin! Alle 7-vuoitaat pääsevät ilmaiseksi vanhempien seurassa. Ennakkoliput ilman jonottamista Ticketmasterin-kanavissa ja Torikeskuksen SJK Storessa. Loput runkosarjan pelit löydät SJK:n nettisivujen otteluohjelmista. Loppusarjojen ohjelmat saadaan tietoon syyskuun alussa.