123 456 7890

Kaudesta 2013 SJK:a edustanut keskikenttäpelaaja Johannes Laaksonen siirtyy Norjan toisella sarjatasolla pelaavan Sandnes Ulfin riveihin. Kotkassa syntynyt, 28-vuotias Laaksonen teki Sandnes Ulfin kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Urallaan hän on edustanut sarjatasolla aiemmin vain SJK:ta ja kasvattajaseuraansa KTP:ta. Sopimus SJK:n kanssa päättyi kauteen 2018.

Laaksonen liittyi alunperin SJK:n paitaan KTP:sta kaudeksi 2013, kun SJK pelasi Ykkösessä. Hän oli mukana nostamassa SJK Veikkausliigaan ensimmäisen kautensa päätteeksi. Heti ensimmäisellä kaudella Veikkausliigassa, Laaksonen valittiin vuoden liigatulokkaaksi ja SJK voitti hopeamitalit sekä Liigacupin. Kaudella 2015 Laaksonen oli mukana voittamassa Suomen mestaruutta ja hänet valittiin tammikuussa Suomen maajoukkueeseen talven maajoukkueleirille. Kaudella 2016 SJK ja Laaksonen juhli Suomen Cupin voittoa ja pronssimitaleita.

Viime kaudella 2018, Laaksonen sai SJK-kannattajien äänestyksessä Kloppien Kannu-kiertopalkinnon Vuoden pelaajana ja hän oli Veikkausliigassa joukkueen paras maalintekijä sekä tehokkain pelaaja kuudella maalillaan ja kahdella maaliin johtaneella syötöllä.

Koko SJK-urallaan, Laaksonen on pelannut kaikki kilpailut mukaan laskien 186 ottelua, tehnyt niissä 17 maalia ja antanut 19 maaliin johtanutta syöttöä. Sarjaotteluissa Laaksonen on SJK:n kaikkien aikojen toiseksi eniten pelejä pelannut pelaaja, edellään ainoastaan neljä peliä enemmän pelannut Mihkel Aksalu.

Johannes Laaksonen, lempinimeltään Johnny, tulee olemaan jatkossakin yksi SJK:n legendoista ja koko SJK väki toivottaa hänelle mitä mahtavinta uran jatkoa Norjassa. Kiitos kaikesta Johnny!