123 456 7890

SJK ja ruotsalaispuolustaja Kyle Konwea ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä. Joulukuussa SJK:n kanssa vuoden pelaajasopimuksen allekirjoittanut Konwea on matkustanut takaisin kotimaahansa.

Konwea harjoitteli SJK:n mukana joulukuun ja vakuutti tuolloin valmennusjohdon sopimuksen arvoisesti. Konwean lapset jäivät kuitenkin kotimaahan ja koti-ikävä kasvoi isällä liian kovaksi. Tammikuussa hän myös loukkaantui, eikä ole vielä pystynyt pelaamaan yhdessäkään SJK:n talven ottelussa. Sopimus purettin nyt yhteisymmärryksessä jo ennen kauden alkua.

SJK toivottaa Konwealle hyvää uran jatkoa kotimaassaan.

Myös SJK matkustaa Ruotsiin tällä viikolla, kun se kohtaa ensi sunnuntaina 18.3. klo 13:30 pelattavassa harjoitusottelussa pääsarjaseura IF Brommapojkarnan. Ottelu pelataan Grimsta IP:n stadionilla Tukholmassa. Ottelusta saadaan näillä näkymin livestream Suomeen ja siitä tiedotetaan lisää myöhemmin.

Ensimmäinen ottelu Seinäjoen OmaSp Stadionilla pelataan torstaina 29.3. klo 18:30, kun SJK isännöi Suomen Cupin puolivälierässä FC Honkaa. Ottelun enakkoliput ovat myynnissä SJK:n verkkokaupassa ja SJK Shopissa. Kausikortit käyvät otteluun.

Veikkausliigakausi alkaa SJK vs. PS Kemi -kotiottelulla OmaSp Stadionilla lauantaina 7.4. klo 17:00.