123 456 7890

KuPS viimeinen vieras
Seinäjoen Jalkapallokerhon SM-kasrintasarjassa pelaavat A-junnut saavat kevätkierroksen viimeiseksi vieraakseen Kuopion Palloseuran.

Kerholle ei pelillä ole muut apanosta kuin kunnia ja menestyminen, KuPS tarvitsee pisteitä kipeästi säilyäkseen sarjassa sysyä varten.

Kerhon paikka syksyn SM-sarjassa varmistui, vaikka edellisessä ottelussa tulikin 3-1 -tappio JJK:lle.

Sarjataulukossa Kerho voi toki edelleen kohentaa asemaansa, mutta mahdollisuuksia lähtöpisteisiin ei syksyksi ole olemassa.

KuPS heräsi taistelemaan sarjapaikastaan viime kierroksella kukistamalla vahvasti pelanneen KuPS:n 4-1 kotonaan.

Joukkueen eittämätön tähti on Aleksi Paananen, joka on kertaalleen vieraillut Seinäjoella tällä kaudella KuPS:n farmijoukkueen, iislamelaisen PK-37:n väreissä onnistuen tuolloikin maalinteossa, vaikka joukkue saikin kyytiä numeroin 5-1.

Kerhon joukkueesta sivussa ovat edustuksen avauskokoonpanossa viime viikkoina vahvasti pelanneet Teemu Penninkangas ja Kalle Taimi.

Tämä tilanne tarjoaa mahdollisuuden muille kerätä tililleen erittäin arvokkaita peliminuutteja.

Joukkueet kyllä tuntevat toisensa erittäin hyyvin, sillä vuosien saatossa on kohdattu niin A-junnuissa, kuin nuoremmissakin ikäluokissa ja tietenkin myös edesmenneessä akatemiasarjassa.

On siis varsin hyvin tiedossa, että KuPS on todella laadukas ryhmä siitä huolimatta, että se on tällä hetkellä sarjataulukossa yhdeksäntenä. Jos KuPS voittaa Kerhon, säilyy se sarjassa muista tuloksista riippumatta.

Ottelu pelataan Prunttimäen yleensä sangen tuulisella, muta pinnaltaan samettisella kentällä klo 15.00.