123 456 7890

SJK:n Emmanuel Ledesmalla oli mahdollisuus tasata pisteet rangaistuspotkulta ottelun lisäajalla, mutta KuPS vei pisteet niukalla 0-1 voitolla. Voittomaalin iski ensimmäisellä puoliajalla Urho Nissilä suoraan vapaapotkusta. Ottelun ensimmäisellä puoliskolla KuPS oli hieman vahvempi, mutta toisella puoliskolla SJK:lla oli hallinta ja paine vierailijan päädyssä. Lopulta pelin lisäajalla tullut rangaistuspotku ja siitä KuPS:n Johannes Kreidl:n torjunta ratkaisi ottelun. Ottelu keräsi kauden ennätysyleisön, sillä OmaSp Stadionille oli saapunut 2430 katsojaa. SJK:lle ei jää pitkää aikaa jäädä murehtimaan niukkaa tappiota, kun seuraava kotiottelu on jo ensi maanantaina 14.6. klo 18:30. Silloin OmaSp Stadionille saapuu vieraaksi Ilves. Ottelun ennakoliput myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä Epstorin SJK Storessa maanantaista perjantaihin klo 10-17 ja lauantaina klo 10-16.

SJK – KuPS 0-1 (0-1)
0-1 20 min Urho Nissilä

Ensimmäisen tilanteen pelissä loi KuPS noin vartin pelin jälkeen, kun Urho Nissilä pääsi leikkaamaan pallon kanssa boksiin vasemmalta puolelta, lähes kulmalipulta. SJK:n Cristhian Valencia ehti kuitenkin katkaisemaan, ja tilanteesta KuPS:lle vain kulmapotku. Viisi minuuttia tuosta, Nissilä antoi erinomaisen syötön SJK:n puolustuksen taakse, vauhtiin päässeelle Santeri Haaralalle. Jesse Öst tuli maalista kuitenkin vastaan ja ehti vetää liukkarilla pallon pois ja miehen kumoon. Öst sai tilanteestä keltaisen ja erotuomari Petri Viljanen antoi KuPS:lle vapaapotkun noin 20 metristä rangaistusalueen kaaren läheltä. Siitä KuPS:n Urho Nissilä upotti komean vapaapotkun etuyläkulmaan. Öst sai hieman käsiään väliin, mutta ei tarpeeksi.

KuPS hallitsi ensimmäistä puoliaikaa ja se sai vielä pari muutakin kaukolaukausta, mutta ne meni joko ohi tai Öst torjui. SJK sai 40 minuutin kohdalla hyvän tilanteen, missä Emmanuel Ledesma keskitti maalille ja Joonas Lepistö oli maalin edustalla odottamassa. Lepistö sai pienen osuman palloon päällään, vaikka KuPS pelaaja tuli häntä myös tilanteessa selkään. Johannes Kreidl kuitenkin torjui, eikä erotuomaristo nähnyt mitään rikettä. Samantien KuPS sai toiseen päähän tilanteen, missä Arttu Heinonen pelattiin boksiin, mutta Nikko Boxall ehti katkaisemaan.

SJK sai vielä ennen taukoa vapaapotkun laidasta, jonka Ledesma pelasi maalin eteen ja Valencia pääsi siitä puskemaan. Pallo meni kuitenkin ohi takatolpan ja tauolle mentiin KuPS:n johdossa.

Toisen jakson alkuun KuPS sai hyvän tilanteen kaukaa keskialueelta lähteneestä vaparista. Pallo tuli Diego Tomasin päähän, mutta Jesse Öst torjui sen varmasti. Hetkeä myöhemmin Ledesma käynnisti hyvän vastahyökkäyksen, ja muutaman syötön jälkeen Ledesma keskitti laidasta pallon maalille Jake Jervisille. Jervis pääsi koittamaan volleyta, mutta Tomas tuli kovaa tilanteeseen ja osui hieman jalkapohjalla Jervisiä sääreen, eikä veto suuntautunut maalia kohti. Jervis loukkasi tilanteessa itseään, mutta pystyi jatkamaan peliä.

SJK oli tullut toiselle jaksolle paljon paremmalla pelisuunnitelmalla, ja se loi vaaraa jatkuvasti KuPS päätyyn. Pallo kävi kertaalleen lähes maaliviivalla Ledesman kulmapotkun jälkitilanteessa, noin tunnin pelin jälkeen. 89. minuutilla SJK sai jälleen hyvän tilanteen, missä ensin vaihdosta sisään tullut Denys Oliinyk laukoi, ja irtopallosta Murilo nosti pienellä tsipillä palloa boksiin sinne viilettäneelle Tucolle. Juho Pirttijoki pääsi kuitenkin pelastamaan pallon sivurajasta yli.

Lisäajalla myös Öst nousi maalistaan KuPS päätyyn ja SJK haki vimmatusti tasoitusta. 90+2 minuutilla, Diego Tomas tönäisi tilanteen jälkeen Valencian kumoon boksissa, aivan erotuomari Viljasen edessä. Lopputuloksena pienen torikokouksen jälkeen pilkku SJK:lle ja keltainen Tomasille. Pallon taakse meni Emmanuel Ledesma, joka oli missanut pilkun jo aiemmin tällä kaudella KTP:ta vastaan kauden avauksessa. Johannes Kredl aavisti Ledesman muuten hyvän vedon täydellisesti ja torjui. SJK sai vielä kulmapotkun, mutta kun pallo oli boksissa, peli päättyi. Samalla hetkellä alkoi myös hetkellinen kaatosade, kun yleisö poistui OmaSp Stadionin katsomoista pettyneenä.

SJK saa mahdollisuuden palata voittokantaan heti ensi maanantaina 14.6., kun Tampereen Ilves saapuu OmaSp Stadionille. Vielä ennen sitä, perjantaina 11.6. on SJK pelaajia tavattavissa Seinäjoen InterSportin Seurapäivillä. Pelaajista on paikalla klo 14-16 Jesse Öst ja Matias Vainionpää, sekä klo 16-18 Tero Mäntylä, Mehmet Hetemaj ja Walter Viitala. Tervetuloa.

SJK: Jesse Öst MV, Nikko Boxall, Ville Tikkanen, Cristhian Valencia, Rodrigo Arciero (75’ Niko Markkula), Murilo, Nooa Laine (75’ Mehmet Hetemaj), Pyry Hannola, Jake Jervis (71’ Denys Oliinyk), Emmanuel Ledesma ja Joonas Lepistö (62’ Ariel Tuco Ngueukam).