123 456 7890

Lauantaina 4.4. pelattava Suomen Cupin 5.kierroksen ottelu SJK – KuPS pelataan Wallsport Areenalla klo 15.00 alkaen.

SJK halusi siirtää ottelun alkamaan klo 14.00, jolloin Seinäjoen palloiluväki ehtisi nauttimaan sekä huippujalkapalloilusta, että salibandyn SM-finaalista samana päivänä.

Salibandyfinaalissa Seinäjoen SPV isännöi Jyväskylän Happeeta ja tuo ottelu pelataan Seinäjoen Areenalla klo 16.15 alkaen. Salibandy on Seinäjoella varsin suosittu laji ja finaalin oletetaan keräävän suurelta osin samaa yleisöä kuin jalkapallonkin. Nyt ottelut menevät osin päällekäin.

Suomen Palloliitto ilmoitti jo aiemmin hyväksyvänsä ottelusiirron ja samalla ilmoitetun uuden ajan, mutta koska KuPS riitautti asian, Palloliitto piti alkuperäisen alkamisajan voimassa.

Jos peliin ennakkolippuja jo ostaneista löytyy sellaisia joille tämä siirto ei sovi, niin mahdollisten palautusten suhteen voi ottaa yhteyttä osoitteeseen info@sjk2007.fi.

Voittajalle arvottiin vastaan FC Lahti

Palloliitto arpoi tiistaina jo Suomen Cupin 6.kierroksen otteluparit ja siinä SJK – KuPS parin voittajalle arvottiin kotikentälle vastaan FC Lahti.

Suomen Cupin 6.kierroksen ottelu tulee pelata torstaina 16.4. ja jos SJK kaataa KuPS:n lauantaina, saisi SJK Seinäjoelle vastaansa FC Lahden. Samalla se olisi viime kauden 6.kierroksen uusintaottelu, sillä SJK ja FC Lahti kohtasivat samalla kierroksella cupissa myös viime keväänä. Tuolloin FC Lahti eteni jatkoon 1-0 luvuin. Ottelun ainoa maali syntyi rangaistuspotkusta ja maalintekijänä oli Ariel Tuco Ngueukam, joka siirtyi tänä talvena SJK:n paitaan.

Pääseekö Tuco kurittamaan vanhaa seuraansa Suomen Cupissa?