123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon U19 nuoret kohtasivat perjantaina pelatussa kauden ensimmäisessä harjoitusottelussa Siilinjärven Palloseuran ja Kuopion Kingsien yhdistelmäjoukkueen. Ottelu pelattiin ulkona iltavalaistuksessa, Kuopion Savon Sanomat Areenan komeissa mutta hyisissä olosuhteissa.

SiPS/Kings U19 – SJK U19 1-0 (0-0)
1-0 75 min SiPS/Kings

Harmittavasti kauden ensimmäinen treeniottelu sujui tuloksen puolesta kuitenkin mollivoittoisesti, sillä kotijoukkue onnistui iskemään tarvittavan voitto-osuman noin vartti ennen ottelun loppua. Maali syntyi hieman epäonnekkaasti puolustuksen harhasyötöstä, josta vastustaja pääsi karkumatkalle ja laittamaan pallon vastustamattomasti verkkoon.

Vastuuvalmentaja Max Peltonen oli esitykseen kuitenkin suurimmaksi osaksi tyytyväinen.

Ok suoritus talven ekaksi peliksi. Ehjä suoritus ja joukkue on tasapainoinen. Mielestäni meillä oli pelissä myös paremmat paikatkin, mutta tänään ei uponnut. Maalineduspelaaminen sekä maalintekoalueelle pääseminen vähän ontui tänään ja tässä on meillä vielä parannettavaa. Mutta muuten pelillinen ilme oli kuitenkin hyvä, Peltonen kommentoi ottelun jälkeen.

Tasapainoisen joukkuepelin lisäksi positiivista ottelussa oli ehdottomasti täysi 90 minuuttinen uusiutuneella U19 joukkueella ja Valtteri Peitson paluu maalille melkein puolentoista vuoden loukkaantumiskierteen jälkeen.

Vaihtoja SJK teki pitkin ottelua puolin ja toisin ja pelaajia kokeiltiin eri pelipaikoille. Jokaiselle tuli siten peliminuutteja. Myös maalivahdit pelasivat molemmat yhden kokonaisen puoliajan.

SJK U19 kohtaa vielä ennen vuoden vaihdetta harjoitusottelussa Vasa IFK:n Vaasan uudessa Fenniahallissa ensi viikon lauantaina 21.12. klo 16.00. Sen jälkeen joukkue lähtee joulutauolle, palaten treeniottelun merkeissä jälleen tositoimiin 4. tammikuuta ja tuolloin on vastassa Wallsport Areenassa tänään kohdattu SiPS/Kings yhdistelmäjoukkue.

Varsinainen sarjakausi ja SM-karsinta, alkaa tammi-helmikuun vaihteessa.

SJK U19: Valtteri Peitso MV, Aleksi Leppänen, Joona Lautamaja, Arttu Aromaa, Tuomas Rintamäki, Jaakko Vihanta, Valtteri Leppänen, Matias Kangas, Niko Hietaharju, Jesse Sundman ja Antti Palomäki.

Aloitti vaihdosta: Konsta Rintala MV, Martti Uusitalo, Matti Lähde ja Teemu Kukila

SJK U19 joukkuekuvassa ennen kauden ensimmäistä harjoitusottelua Kuopion Savon Sanomat Areenalla.