123 456 7890

SJK Kausikortit voi ostaa myös Kulttuuriseteleillä. Jos sinulla on vuoden vaihteessa vanhaksi meneviä Kulttuuriseteleitä käyttämättä, voit käyttää ne SJK Kausikorttiin. Maksa korttisi Wallsport areenan kahvioon (Kahvio on huomenna auki), jätä osoitetietosi ja kortti tulee sinulle postitse. Myös uudet Kulttuurisetelit käyvät normaalisti. Kausikortti kaudelle 2013 maksaa 150 euroa ja sillä pääsee Edustuksen, Kerho 07:n ja A-junioreiden kotiotteluihin.

Samalla tavalla voit ostaa myös SJK Kannattajien jäsenkortin. Liittyminen maksaa 20 euroa, vuosimaksu 30 euroa, eli yhteensä 50 euroa. SJK Kannattajana saat kausikortin vain 100 euron hintaan, joten kun ostat jäsenyyden SJK Kannattajiin sekä Kausikortin kaudelle 2013, on hinta yhteensä sama kuin jos ostaisit pelkän Kausikortin.
SJK Kannattajat saavat myös muita etuja ja alennuksia ja jos et halua ostaa Kausikorttia, saat SJK Kannattajien jäsenenä alennusta myös yksittäisistä ottelulipuista.

Kaikki kortit saa myös kätevästi netistä ja kotiin postitettuna, mutta kulttuuriseteliä käyttäessäsi pitää maksu suorittaa aina Wallsport areenalle.

Lue lisää täältä:
Tuotteet ja liput