123 456 7890

Kerho 07 aloitti valmistautumisen Kakkosen sarjakauteen ensimmäisellä treeniottelulla Närpiön Kraftia vastaan. Muuten melko tasaisen kamppailun ero syntyi viimeistelyssä ja kentän vaarallisin mies tänään oli Mario Rac, joka vastasi Kraftin molemmista osumista.

Kerho 07 – Närpes Kraft 0-2 (0-0)
65 min 0-1 Mario Rac
83 min 0-2 Mario Rac

Kerho 07 aloitti ottelun todella vahvasti ja vyörytti Kraft maalille useammankin tilanteen. Ensimmäisestä vetopaikasta syntyi kulmapotku jo toisella minuutilla, jonka Kraft puolustus kuitenkin purki mallikkaasti. 8.minuutilla Kerho sai vaparin 30 metristä ja Toni Kujala keskitti maalivahdin alueen kulmalle, missä vapaana ollut Ville Kukkanen puskee pallon voimalla vain muutaman sentin riman yli.

Kerhon alkurynnistyksen jälkeen peli tasaantui selvästi ja myös Kraft sai hyvän tilanteen 20. minuutin kohdilla, kun pallo kaartoi takatolppaa nuollen ohitse maalin.

Kymmenisen minuuttia tästä, Samppa Bouroussi kaadetaan rangaistusalueella, mutta tuomari ei näe tilanteessa rikettä ja antaa pelin jatkua. Hetkeä myöhemmin Teemu Penninkangas nostaa Miika Asunmaan linjan taakse vapaaksi, mutta Asunmaan suora veto ilmasta suuntautuu Kraft maalin yli.

Mario Rac pääsee kokeilemaan Tomi Peltokankaan refleksejä Kerho maalissa 35. minuutilla, mutta Peltokangas torjui tilanteen hallitusti.

Ensimmäisen puolikkaan loppua kohden ote siirtyy kuitenkin Kraftille ja Kraftin keskikenttämies vetää pienen pyörityksen jälkeen alueen ulkopuolelta päivän komeimman vedon, joka kuitenkin kilahtaa vain Kerhon yläputkeen.

Ennen puoliajan loppua pääsee vielä Kerho päivän parhaaseen tekopaikkaan, kun Sami Vlijanen kuljettaa oikealta laidalta pallon rangaistusalueelle ja takaa mukaan hiipinyt Bouroussi pääsee kokeilemaan unelmapaikasta. Kraft maalivahti venyy myös hyvään suoritukseen ja saa heittäytymällä pallon päädystä yli. Seuranneesta kulmapotkusta ei kuitenkaan enää mitään aikaan saada ja tuomari viheltää tauon alkaneeksi.

Kerho suoritti tauolla kolme vaihtoa ja toinen puoliaika alkaa molemmilta joukkueilta heikompitasoisena kuin ensimmäinen ja kenties pienoisessa Kraft hallinnassa. Peli myös hiukan kovenee ja molemmin puolin revitään tai tullaan hiukan myöhässä taklauksiin.

51 minuutilla Kerhon kokenut Ville Ylinen pommittaa kuudentoistarajalta kohti maalia, mutta Kraft veskari torjuu.

Reilun kymmenen minuutin päästä Kraftin Mario Rac onnistuu livahtamaan vartijoiltaan ja kroaatti sijoittaa pallon tappavalla tarkkuudella ohi Tomi Peltokankaan.

Kerho suorittaa lisää vaihtoja ja samoin tekee Kraft. Peli myös hieman sekaantuu lisää. Hyviä maalintekotilanteita ei tahdo kummallekaan osua ja keskialueella molemmat joukkueet raataa sääntöjen rajamailla.

Kun peliä on pelattu 82 minuuttia, nähdään ottelun ensimmäinen keltainen ja sen saa Kerhon Miika Asunmaa joka hyvän painostuksen jälkeen joutuu rikkomaan läpiajoon pääsemässä olevaa Kraft pelaajaa.

Tilannetta jatketaan Kraftin vaparilla joka löytää toiselta laidalta vapaana olevan pelaajan. Pallo jatketaan nopeasti linjan taakse pystysyötöllä Mario Racille ja karkulainen ampuu pallon aivan takatolpan juureen, mistä se pomppaa takaisin kentälle. Hetken vallitsee epätietoisuus kävikö pallo maalissa, mutta tuomari kysyy neuvoa avustavalta, joka kertoo pallon pompanneen maalin sisältä olevasta renkaasta. Näin Kraft siirtyy 2-0 johtoon, eikä Kerho enää onnistu viimeisen vajaan kymmenen minuutin aikana maaleja iskemään.

Myöskään Kraft ei hätyyttele Kerhon maalia ja tuomari viheltää talvikauden ensimmäisen Kerho 07 treeniottelun päättyneeksi.

Vaikka Kraft voittikin numeroin selvästi, oli peli melko tasainen ja luottavaisin mielin voi joukkue jatkaa valmistautumista kesän Kakkosen koitoksiin.

Seuraavan kerran joukkue on tulessa lauantaina 23. helmikuuta klo 14.00, kun Kerho 07 isännöi entisen SJK valmentaja Tomi Kärkkäisen luotsaamaa VIFK:ta.

Samainen VIFK arvottiin myös tänään SJK:lle vastaan Suomen cupin 3. kierrokselle, joka tulee pelata 11.2. – 11.3. välisenä aikana. Alempisarjalaisena VIFK saa kotiedun.

Kerho 07: Tomi Peltokangas, Danny Taylor, Tuomas Rintamäki (45. Joona Ala-Hukkala), Toni Kujala, Ville Ylinen (70. Aleksi Ahde), Sami Viljanen, Joona Lautamaja (45. Joonas Kuivalainen), Ville Kukkanen, Samppa Bouroussi (62. Miika Asunmaa), Miika Asunmaa (45. Elias Ahde) ja Teemu Penninkangas.