123 456 7890

Koutsien kommentit
Seinäjoen Jalkapallokerho jätti jyväskyläläisen FC Blackbirdin vieläkin syvempään ahdinkoon ottamalla lauantaina 2-0 (1-0) -voiton vieraistaan. Ottelun jälkeen kommentoimassa olivat kotijoukkueen Tomi Kärkkäinen ja vieraiden Paul Taylor.

– Ottelu oli tasainen ja tykkäsin siitä, että SJK yritti pelata. Myös me koitamme tehdä niin ja kehittää pelaajia. Ero oli siinä, että SJK:lta löytyi muutama kokenut pelaaja, jotka ratkaisevat nämä pelit. Me emme saaneet edes rankkarista palloa maaliin ja se on ollut se meidän ongelmamme koko ajan, sanili tappiosta huolimatta hyväntuulinen ja symppis Taylor.

– Paikkoja meillä oli kyllä. Peli ei ollut fyysistä painia, vaan mielestäni ihan hyvää Kakkosen jakapalloa, jossa kumpikin pyrki pelaamaan, Taylor jatkoi.

Blackbird on nyt pelannut yhdeksän ottelua ilman voittoa pelattuaan keskiskesällä todella hyvin. Putoamispeikko on levittänyt tummanpuhuvan viittansa joukkueen niskaan, eikä hyvältä vaikuta.

– En tiedä, mistä se johtuu, että näin on mennyt. Ehkä minun pitäisi mennä takaisin Englantiin, sillä kun olin siellä kuusi viikkoa, voittoja tuli koko ajan, vitsaili Taylor.

Kotijoukkueen luotsi totesi pelin lähteneen hiukan yskähdellen käyntiin.

– Ei lähtenyt ihan niin käyntiin kuin olisi toivottu ja varsinkin toisella puoliajalla Blackbird vei meitä aika pahasti. On kyllä ihan pakko sanoa, että Blackbird on paljon parempi joukkue kuin moni muu täällä vieraillut, “Kärde” totesi osuen ihan naulan kantaan.

Kerholla oli omat paikkansa toki ratkoa peli edukseen jo aiemmin kuin vasta minuutti ennen loppua.

– Niin, siinä toisen puoliajan alussa meillä oli paljon paikkoja. Siinä oli “Etskun” tolppaa ja muuta. Silloin olisi pitänyt tappaa peli, tuumi Kärkkäinen, joka myös lähetti kiitoksiaan Kerhon kannattajajoukoille.

– Seuralla on ihan uskomattoman hienot kannattajat, joista moni ylempänäkin pelaava saa olla kateellinen. Heidän huutonsa kosketti ja oli aivan huikean upea ele. Arvostan Kloppeja todella paljon, Kärkkäinen sanoi viitaten ottelun aikana kuuluneisiin kannustuksiin.

– Pelissä oli hienoa se, että puolustus piti jo kolmannen kerran nollan peräkkäin. Meiltä puuttui kuitenkin sellainen viimeinen silaus. Liian usein se ratkaiseva syöttö meni taas mihin sattuu, lisäsi Kärkkäinen vielä muutaman sanan ottelun pelillisestä annista.