123 456 7890

Suomen menestyneinen FIFA-pelaaja Juho ”Koppinen” Järvelä, on SJK eSports -joukkueen ensimmäinen pelaajakiinnitys.

23-vuotias Koppinen on kotoisin Raahesta ja hän on pelannut aktiivisesti vuodesta 2011. Tilillä on kaksi Suomen mestaruutta, sekä Las Vegasissa pidetyssä 256 pelaajan FIFA MM-turnauksessa, hän eteni sijoille 9-16. Jatkossa Koppinen pukee SJK-paidan kilpaillessaan lajin kilpasarjoissa Suomessa ja kansainvälisissä turnauksissa.

Minulla oli muitakin vaihtoehtoja ja minua yritettiin saada erääseen toiseen suomalaiseen peliorganisaatioon. Mutta kun kuulin tästä jutusta, kaikki kuulosti todella hyvältä ja nousevalta toiminnalta, kertoo Juho ”Koppinen” Järvelä

Järvelä on pelannut jo kuusivuotiaasta alkaen, mutta ammattimaisesti viimeisen kuuden vuoden ajan.

FIFA:sta tuli aikoinaan lajini, koska olen todella suuri jalkapallon ystävä. Kun menin sitten ensimmäistä kertaa pelaamaan sitä verkossa, huomasin että tässähän pärjää, joten tätähän kannattaa jatkaa, sanoo Järvelä naurahtaen

Turnauksien lähestyessä harjoittelen noin 5-6 tuntia päivässä, normaalina päivänä tunnin tai kaksi. Tavoitteenani on hallita Suomen pelikenttiä ja kehittyä maailman huipputason pelaajaksi, valottaa Järvelä omia tavoitteitaan.

Verkossa Koppinen -nimellä pelaava Järvelä, kohtaa viikottain harjoitusotteluissa maailman huippuja. Jatkossa SJK eSports pyrkii tiedottamaan miten ja milloin pelejä voi seurata. Tällä viikolla julkistetaan myös Ruotsissa pelattavan Nordic Champions -turnauksen osallistujalista ja toiveissa on että Koppinen on mukana tavoittelemassa 100 000 kruunun pottia.

Juhon kiinnityksen jälkeen meillä on tarkoitus laajentaa meidän FIFA-pelaajaryhmää parilla pelaajalla ja järjestää keväällä try-out turnaus. Lisäksi meillä on tarkoitus kiinnittää huomiota FIFA:n lisäksi kasvaviin ja kehittyviin eSports-lajeihin. Pystymme tuomaan Rynnäkköviikset -kasvattajaorganisaation kautta valmiita pelaajia tai joukkueita mukaan SJK:n ryhmään, kertoo SJK eSports joukkueen manageri Pekka Riihimaa.

Voit lukea lisää SJK eSports organisaatiosta, joukkueen omilta sivuilta SJK:n joukkueet osiosta.

SJK eSports julkisti Koppisen ensimmäisenä pelaajakiinnityksenään tiedotustilaisuudessa ja paikalla oli peliorganisaation taustajoukkojen lisäksi, Juho ”Koppinen” Järvelä, SJK:n myyntipäällikkö Jussi Kankaanpää sekä SJK:n urheilutoimenjohtaja Janne Kotamäki.

SJK TV oli tilaisuudessa mukana ja jututti lisäksi erikseen Koppista ja urheilutoimenjohtaja Kotamäkeä.

Katso tiedotustilaisuuden kooste tästä: