123 456 7890

KOMIA:sti esillä
II kansainvälinen KOMIA-turnaus on saanut mukavasti näkyvyyttä netissä. Djurgå;rdens IF:n sivuilla löytyy sekä videota, että juttuennakkoa seuran reissusta Seinäjoelle. Tästä voi pistäytyä tukholmalaisten sivuille.

Tässä ennakkoa FC Flora-ottelusta tänään DIF:n sivuilla.
Tässä
valmentaja Carlos Bandan videohaastattelu ennen matkaa.

Myös toinen ruotsalaisseura, Örebro SK, antaa sivuillaan mukavasti uutistilaa seuran otteluista Wallsport Areenassa.

Tässä uutista, jossa kerrotaan liveseurannasta ennen reissua.

Yksi seuran suomalaispelaajista, Tommy Wirtanen, puolestaan kirjoittaa “blogiaan” ÖSK:n sivuille. Tässä avausjuttu liittyen reissuun. Myös joukkueen maalivahti John Alvbå;ge “bloggaa”. Hän kirjoittaa paikallisen sanomalehden, Nerikes Allehandan, nettisivuille. Tässä Alvbå;gen juttua liittyen II KOMIA-turnaukseen.

Lehti seuraa muuten tänäkin vuonna turnausta erittäin tarkasti. Jo viime vuonna paikalla oli kaksi toimittajaa, jotka suolsivat moisen kattauksen faneille. Tuli juttua nettiin, videoklippejä peleistä, liveseurantaa, haastatteluja niin lehteen kuin nettisivuillekin. Sama on tilanne myös tänä vuonna.

Virolaisen FC Floran sivuilla on luonnollisestikin seurantaa II KOMIA-turnaukseen liittyen siinä, missä muidenkin osallistuvien joukkueiden sivuilla.

Tässä virolaisseuran turnauksen seurantaa.

HJK:n sivuilla on toki myös seurantaa turnaukseen liittyen. Tästä Klubin sivuille. Ennakkoa löytyy tästä.

YLE:n tekstitv seuraa myös turnausta. Tästä turnaussivulle.

Vaikka Kerho Kakkosessa pelaakin, on seurantaa HJK:n ja TPS:n osallistumisen myötä myös Veikkausliigan sivuilla. Tästä voi tsekkailla ennakkoa siellä.

Paikallinen sanomalehti Ilkka on uutisoinut turnauksen tapahtumia ennakkoonkin hienolla tavalla. Myös lehden nettisivuilla oli uutista keskiviikon ottelusta heti tuoreeltaan. Tästä voi kurkistaa sen.