123 456 7890

Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö Into Seinäjoki Oy ja Suomalaisen tangon Satumaa ry jakavat vuosittain KOMIA-palkinnon henkilölle, joka on myönteisellä tavalla tuonut julkisuudessa esille Seinäjoen kaupungin vahvuuksia, sen kulttuuria, urheilua ja elinkeinoelämää ja samalla edistänyt eteläpohjalaisen elämänlaadun tuntemusta.

Tänä vuonna palkinto annettiin SJK:n puheenjohtaja Raimo Sarajärvelle, joka perustelujen mukaan on ennakkoluuttomasti ja rohkeasti rakentanut menestyvän urheiluorganisaation ja vahvistanut Seinäjoen kaupungin jalkapalloimagoa.

Perusteluissa todetaan, että Raimo Sarajärven aktiivisuus ja luovuus jalkapallostadionin aikaansaamisessa ovat herättäneet maan laajuista huomiota. Sarajärvi on samalla osoittanut hyvää yhteistyökykyä, mikä on helpottanut osaltaan jalkapallostadionin aikaansaamista.

Konkreettisesti jalkapallostadion ottaa askeleen eteenpäin maanantaina 5.10. klo 9.00 alkaen, kun yleisö pääsee valitsemaan omat paikkansa stadionilta ensi kaudelle.

Palkinto luovutettiin keskiviikkona 23.9. pelatun SJK – HJK -ottelun tauolla.

KOMIA-palkinnon ovat aikaisemmin saaneet Jarno “Jarppi” Leppälä, kansainvälisesti menestynyt kokki Kai Usvaranta ja Softengine-yhtye.