123 456 7890

IV KOMIA-turnaus jatkuu tänään torstaina Seinäjoen Wallsport areenalla ja sitä ennen Seinäjoen Keskustassa Epstorilla pidettävillä julkisilla lehdistö- ja keskustelutilaisuuksilla.

Tänään klo 16.00 Epstorilla päästetään ääneen Seinäjoen Jalkapallokerhon päävalmentaja Simo Valakari, FC Inter Turun päävalmentaja Job Dragtsma ja joukkueenjohtaja Jani Meriläinen sekä joukko Suomen U21 Maajoukkueen pelaajia.

Huomenna perjantaina klo 16.00, samaisessa Epstorin keskustelutilaisuudessa on paikalla arvovaltaista väkeä, kun Suomen Palloliiton Puheenjohtaja Pertti Alaja, Seinäjoen Kaupungin Elinkeinojohtaja Juha Luukko ja Seinäjoen Jalkapallokerhon Puheenjohtaja Raimo Sarajärvi keskustelevat Seinäjoen ja Suomen jalkapallo-olosuhteista.
Tilaisuuden juontaa SJK Urheilutoimenjohtaja Keith Armstrong.

Epstorin keskustelutilaisuuksien jälkeen on ilmainen bussikuljetus Wallsport Areenalle klo 16.30.

Wallsport Areenalla pelataan tänään kaksi huippuottelua, kun ensimmäisessä klo 17.00 alkavassa ottelussa kohtaavat Ruotsin Allsvenskanin Mjällby AIF ja Viron hallitseva Mestari JK N�mme Kalju.

Myöhäisottelussa klo 19.15 kohtaavat Veikkausliigan Vaasan Palloseura ja viime kauden hopeamitalisti FC Inter Turku.

Epstorin keskustelutilaisuudet ovat avoimia kaikille. Torstai lippu Wallsportille maksaa 20 euroa ja koko turnauksen lippu 50 euroa.

Tervetuloa mukaan!