123 456 7890

SJK kohtaa torstaina 29.1. klo 18.30 alkavassa KOMIA-ottelussa Allsvenskanissa pelaavan GIF Sundsvallin.

Ottelu on SJK:n ensimmäinen kansainvälinen harjoitusottelu tänä vuonna ja kaikkiaan historian kymmenes. SJK valmistautuu kesällä pelattavaan UEFA Eurooppa Liigan karsintoihin, joten kansainvälisiä otteluita myös tarvitaan.

Tätä me ollaan kokoajan haluttu SJK:ssa tehdä, eli pelata kansaivälisiä pelejä ja nyt tässä on sellainen. Näissä peleissä on aina vähän erilainen syke ja nämä ovat laadukkaita joukkueita joita vastaan pelaamme tänä talvena, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

SJK on Valakarin mukaan hyvässä kunnossa jo tällä hetkellä ja se on valmis kovempaankin otteluun.

Tammikuu on loppumassa ja olemme harjoitelleet yhdessä jo neljä viikkoa. Ja kuten olen koko ajan sanonut, olemme pelikunnossa jo nyt – sarja voisi vaikka alkaa samantien. Näin me olemme tätä rakentaneet, mutta tottakai on vielä paljon tekemistäkin. Tämä on nyt kuitenkin meille ensimmäinen kunnon testi.

Vastustajaakin on hieman skoutattu ja suuria yllätyksiä tuskin on luvassa.

Sundsvalliin olemme tutustuneet sen verran, että tiedämme miten he pelasivat viime nousukaudella. Heillä oli käytössä 4-4-2 ryhmitys koko kauden, se on todella organisoitu ja vahva joukkue, jolla on hyvät hyökkääjät. Toisaalta emme tiedä mitä he ovat muuttaneet tälle kaudelle joukkueessaan, mutta tuskin hyvin pelannutta joukkuetta paljoa aletaan muuttelemaan. Tulee mielenkiintoinen peli, Valakari päättää.

Otteluun on myyty hyvin ennakkolippuja, mutta niitä on toki edelleen myynnissä. Ei kannata myöskään huolestua jos ei ennakkolippua ole ehtinyt hakemaan, silllä ovelle jätetään myyntiin lippuja joka tapauksessa. Ajoissa kannattaa kuitenkin paikalla olla.

SJK – GIF Sundsvall torstaina Wallsport Areenalla klo 18.30.

Wallsport Areenan katsomot tulevat taatusti pullistelemaan torstaina katsojista.

Allsvenskaniin noussut GIF Sundsvall

Ruotsin pääsarja Allsvenskaniin viime kauden päätteeksi noussut GIF Sundsvall tulee Seinäjoelle parhaalla mahdollisella ryhmällään ja vain kokenut puolustaja Marcus Danielsson on ennakotietojen mukaan sivussa. Danielssonilla on paha polvivamma, joka saattaa pitää miehen sivussa myös kauden avauksesta. Hänen paikkansa puolustuksen keskustasta ottaa entistä kokeneempi pelimies Stefan Å;lander. Å;lander kantaa myös joukkueen kapteeninnauhaa ja hän on edustanut lähes koko uransa vain ja ainoastaan Giffarnaa.

Seinäjoelle matkustaa myös nuoria omia lupauksia ja testimaalivahti Lloyd Saxton, joka on aikoinaan edustanut kotimaansa Englannin Plymouthia ja Bradfordia. Viime kausi miehellä sujui Keski-Ruotsin Änge IF:ssä, joka koittaa tehdä nousua kakkosdivisioonasta ylöspäin.

Toistaiseksi ainoana uutena sopimuspelaajana Giffarnan keskikentän keskustan Lars Krogh Gerson, joka korvaa Djurgå;rdeniin siirtyneen Idols-voittaja Kevin Walkerin. Gerson on syntynyt Norjassa, mutta edustaa silti maajoukkuetasolla Luxemburgia.

Sundsvall on mielenkiintoinen tuttavuus ja pelaa viihdyttävää jalkapalloa. Samalla päästään mittelemään Norlannin ja Pohjanmaan välistä herruutta, sillä Sundsvall on oman pohjoisen alueensa suurin ja kaunein, kun taas SJK on Pohjanmaan Mestari mallia 2014.

Voit lukea lisää GIF Sundsvallista SJK:n nettisivujen erinomaisesta esittelystä, joka on tehty yhteistyössä Finsvenskan Twitter aktiivien kanssa. Esittelyä myös päivitetään ajantasalle kaiken aikaa. Tästä lukemaan: KOMIA-ottelun vastustaja GIF Sundsvall esittelyssä.

GIF Sundsvall mallia 2014.

SJK:lla mukana testipelaaja Antti Mäkijärvi

SJK:n harjoitusrinkiin tiistaina liittynyt Mehmet Hetemaj, ei ole vielä harjoitellut joukkueen kanssa kuin kerran, joten häntä ei KOMIA-ottelussa vielä kentällä nähdä. Katsomon puolella kuitenkin.

Sen sijaan mukaan tulee testipelaaja Antti Mäkijärvi, joka on Hetemajn tapaan entinen FC Hongan pelaaja. Hän on ollut mukana antamassa näyttöjä tämän viikon alusta alkaen, joten hänet saatetaan siten nähdä myös kentällä. Pelipaikaltaan Mäkijärvi on laitapelaaja ja pystyy pelaamaan niin oikealla kuin vasemmalla puolella. Moni muistaa tämän nuoren miehen huikeasta vaparimaalistaan SJK:ta vastaan Espoossa. Mäkijärven tavaramerkiksi onkin muodostunut hänen kova laukauksensa. Muita ulkopuolelta tulevia testipelaajia ei SJK:n ringissä tällä hetkellä ole, mutta sopimuksettomia omia nuoria kylläkin.

Kaikki SJK:n sopimuspelaajat ovat pelikunnossa ja niin ikään uusi hyökkääjävahvistus Tuco, tehnee kotidebyyttinsä torstaina. SJK:n akatemiajoukkue Kerho 07 isännöi lauantaina kotihallissa TPV:tä ja osa pelaajista saatetaan nähdä mukana tuossa ottelussa.

Tuco pelannee ensimmäisen kotimatsinsa SJK paidassa torstaina.

Ennakkoliput ja liput ovelta

Liput otteluun maksavat 10 euroa ja kaikille uusien SJK Kauskorttien ja -kannattajakorttien omistajille ne ovat tarjolla puoleen hintaan viidellä eurolla.

Myös opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät ja eläkeläiset maksavat 5 euroa ja alle kuusivuotiaat lapset sekä sotaveteraanit saavat liput ilmaiseksi.
Wallsport Areenan kahvila ja pubi palvelee asiakkaita, aloittaen viimeistään noin tuntia ennen pelin alkua.

Ottelun ennakkoliput ovat myynnissä Wallsportilla, Carlsberg Sports Barissa ja omassa verkkokaupassa, SJK Shopissa.

Tapahtumaa ei tulla myymään ennakkolipuilla missään tapauksessa loppuun, vaan ovelle varataan reilusti lippuja myyntiin. Kannattaa kuitenkin tulla paikalle ajoissa, niin ei jää ovien ulkopuolelle liputtomana.

Ottelu näkyy suorana netissä

Ottelu näkyy suorana lähetyksenä ISTV:n kautta, Urheilusanomien tilaajille ja Sisäpiiri-palveluun rekisteröityneille. Lähetys toteutetaan laadukkaana HD tason monikameratuotantona, jossa on mukana hidastukset ja selostus. Toteutuksesta vastaa Great Play ja Siltaloppi Oy.

Urheilusanomien Sisäpiiriin pääsee tutustumaan kuukauden ajan pelkällä eurolla ja liittymään pääset tästä linkistä.