123 456 7890

Komeiden maalien mies
Jos haluaa nähdä hienoja maaleja, kannattaa tilata paikalle Lapuan pokerinaama, Mikko Väänänen. Kauden viidessä ottelussa Seinäjoen Jalkapallokerhon vasen laitalinkki on tulittanut kaksi upeaa osumaa. Ensimmäinen syntyi kauden avauksessa ja toinen lauantaina Kuopiossa Kingsin verkkoon.

“Joskus näitä tulee. On tullut niin hyviä syöttöjä, että niistä on ollut helppo tehdä”, vähättelee hiljainen mies omia onnistumisiaan.

Vaikka toinen Väänäsen kaksosista onkin onnistunut hyvin, joukkueella on vielä voittotili avaamatta sarjapeleissä.

“Ihan hyvin me olemme kuitenkin pelanneet varsinkin kaksi viimeistä ottelua. Ei tässä mitään sen kummempaa tarvitse tehdä. Kyllä se avautuu. Pelaajat ovat tehneet parhaansa, mutta pienistä asioista nämä jutut kiinni ovat”, sanoo Väänänen.

Kerho yrittää avata voittotilinsä perjantai-iltana Keskuskentällä, jolloin vieraaksi saapuu Terjärv US, eli TUS. Kotikentällä Kerho on pelannut kahdesti ja tulos on ollut kaksi maalin tappiota. Vieraista joukkue on kuitenkin hakenut kolme tasapeliä. Nyt olisi aika hemmotella kannattajia voitolla ja ryhtyä kapuamaan sarjataulukossa.

“Kyllä voittotili perjantaina avautuu”, vakuuttaa Kerhon toimintaan tyytyväinen Väänänen, joka oli viikolla pudottamassa Kauhajoen Karhua Suomen Cupista.

“Mikäs tässä, tuttuja kavereita kaikki, nekin, jotka tulivat tähän ryhmään Sepsi-78:sta”, sanoo aiemmin TP-Seinäjoen väreissä pelannut Väänänen.

Kaksi ensimmäistä otteluaan Jouppilanvuoren Tekonurmella pelannut Kerho saa nyt siirtyä oikealle kotikentälleen, Seinäjoen Keskuskentälle. Ottelu pelataan jo perjantai-iltana niin, että kaikki pääsevät rauhassa juhlimaan koulujen päättymistä viikonloppuna. Ottelu alkaa klo 18.30.op”