123 456 7890

Puolustaja Lukas Eloranta, laitapelaaja Kingsley Ofori ja maalivahti Salifu Senghore, ovat tehneet sopimukset SJK:n kanssa. Nuori kolmikko tulee todennäköisesti pelaamaan pääosin SJK Akatemiassa, mutta kaikilla heillä on mahdollisuus nousta pelaavaan kokoonpanoon myös SJK:n Veikkausliigajoukkueessa tulevaisuudessa.

17-vuotias Suomen poikamaajoukkueiden puolustaja Lukas Eloranta, siirtyy Pargas IF:n riveistä. Elorannalla oli sopimus PIF:n kanssa kaudesta 2021, mutta seurat ovat päässeet siirrosta yksimielisyyteen. Eloranta on nuoresta iästään huolimatta pelannut jo miesten Kakkosessa, tehtyään debyytin PIF:n paidassa kaudella 2020. Kaikkiaan pelejä tuli kasaan siellä kahdeksan. Alun perin Eloranta on TPS:n kasvatti, mutta siirtyi sieltä ensin FC Interiin ja sieltä PIF:n riveihin kaudeksi 2020. SJK Akatemian mukana hän ollut nyt kevään harjoituspeleissä.

19-vuotias Kingsley Ofori Asante, on ghanalainen laitahyökkääjä, joka siirtyy Seinäjoelle EurAfrica FC:n riveistä vuoden lainasopimuksella. Sopimuksessa on myös osto-optio. Vikkelä ja tekninen Kingsley Ofori on pelannut suurimman osan juniorivuosistaan Italiassa, muun muassa Cremonesen ja Parman juniorijoukkueissa. SJK Akatemian mukana hän on ollut tämän kevään harjoituspeleissä sekä onnistunut maalinteossakin kertaalleen.

20-vuotias Salifu Senghore on Suomessa kasvanut 190-senttinen maalivahti. Salifu on saanut jalkapallokasvatuksen Helsingissä FC Viikingeissä, Atlantis FC:ssa, HJK:ssa, PK-35:ssa ja Gnistanissa. Gnistanissa hän teki kaudella 2019 Kakkosessa myös debyytin miesten sarjoissa. Kaudella 2020 Senghore pelasi alkukauden Gnistanissa, mutta siirtyi loppukaudesta lainasopimuksella FC Lahden paitaan. Lahdessa hän pelasi FC Lahden reservijoukkue Reippaassa Kakkosessa. Senghoren perhe on Gambiasta ja hänet on kutsuttu mukaan Gambia maajoukkueeseen. SJK puolestaan kutsui Senghoren näytille harjoitusotteluun FC Hakaa vastaan tänä keväänä ja sopimus pysyvästä siirrosta SJK-paitaan tehtiin tällä viikolla.

SJK Akatemia kohtaa lauantaina 24.4. klo 13:00 VPS:n Vaasassa pelattavassa harjoitusottelussa. Otteluennakko on tulossa SJK:n sivuille torstai-iltana. SJK:n edustusjoukkue kohtaa lauantaina klo 16:00 AC Oulun OmaSp Stadionilla ja myös tuon ottelun ennakko on tulossa SJK:n sivuille torstaina. SJK – AC Oulu harjoitusottelu näkyy suorana lähetyksenä Spiideo-kautta, tästä linkistä. Suorassa lähetyksessä ottelua on mukana kommentoimassa SJK-kapteeni Mehmet Hetemaj.

Kakkosen ja Veikkausliigan kaudet alkavat toukokuun alussa. SJK:n kausikortit myynnissä Lippu.fi-kanavissa. Kausikortilla pääsee molempien joukkueiden kotiotteluihin kaudella 2021.