123 456 7890

Tällä viikolla riittää Seinäjoen Jalkapallokerhon leirissä pelejä, kun kaikki kolme miesten joukkuetta pelaa kotikentällä Wallsport areenassa.

Ensin SJK U19 pelaa SM-sarjakarsintaa torstaina 31.1. klo 16.15 ja vastaan tulee VPS U19.
Perjantaina 1.2. klo 18.15 kauteen valmistautumisen aloittaa Kerho 07, joka kohtaa treeniottelussa Närpiön Kraftin. Ja vielä lauantaina 2.2. klo 14.00 otetaan AC Oulusta revanssi, SJK edustuksen toimiessa isäntinä.

Avausvoittoa saalistamaan SM-karsinnassa

SJK U19 joukkue jatkaa SM-karsintaa, kun se isännöi Pohjanmaan paikallisessa VPS U19 joukkuetta Wallsport areenassa torstaina 31.1. klo 16.15.

SJK U19 ja Kerho 07:n valmennuksesta vastaava Max Peltonen viime kaudella Keskuskentällä.

Edellinen ottelu ja samalla SJK:n SM-karsinnan avausottelu, pelattiin Kemin Junkohallissa TP-47:aa vastaan, eikä se mennyt Kerhon osalta niin sanotusti putkeen. Kotiin ei tuotu pistettäkään ja torniolaiset olivat vahvempia 4-0 luvuin.

Kerho lähteekin nyt kirkastamaan kilpeään ja asemiaan sarjassa kotihallissaan. Vastustaja VPS on ehtinyt jo pelata kaksi sarjaottelua, kohdaten ensin paikallisvastustajansa VIFK:n sekä samaisen TP-47:n. Ensimmäisestä VPS saalisti pisteen 2-2 tasapelillä mutta TP-47 oli jälleen pohjalaisia vahvempi ja haki Botnihallista pisteet mukaansa 1-2 voitolla.

– Meidän terveystilanne on nyt parempi kuin viime matsin alla, treeneissä hyvä meininki ja ihan positiivisin mielen torstain matsiin mennään, kommetoi SJK U19 päävalmentaja Max Peltonen oman joukkueen tilannetta.

– Pelasimme jo kahdesti treenimatsin VPS:ää vastaan tänä talvena, joten tiedämme mitä on tulossa. Tiukka vääntö tulee taas ja näitähän me haluamme, sillä näissä kehitytään, arvioi Peltonen vastustajaa.

SJK kohtasi VPS:n treenimatseissa, kerran Seinäjoella ja kerran Botniahallissa. SJK voitti molemmat kohtaamiset, ensin kotona 2-1 ja Mustasaaressa 4-2 luvuin.

SM-Karsintaa SJK U19 – VPS U19 torstaina 31.1. klo 16.15 Wallsport areenassa.

Kerho 07 aloittaa harjoitusottelut

Kerho 07 pääsee ensimmäistä kertaa uudella nimellään tositoimiin, kun se isännöi Wallsport areenassa Närpiön Kraftia.
Ottelun suurin mielenkiinto suuntautuu joukkueen kokoonpanoon, sillä virallisesti joukkueessa on vasta kaksi sopimuspelaajaa: Ville Ylinen ja Toni Kujala.

Kerho 07:n riveissä nähdään varmasti monia vanhoja tuttuja Ville Ylisen ja Toni Kujalan lisäksi.

Joukkue on kuitenkin treenannut suurella ringillä, jossa on mukana vanhoja pelaajia SJK edustuksesta, viime kauden SJK Reserveistä ja yli-ikäiseksi juniorijoukkueisiin kasvaneista nuorista pelaajista. Ja tietenkin SJK U19 joukkueen pelaajat, jotka treenaavat yhdessä Kerho 07:n kanssa.
Joukkueen päävalmentaja ja muu taustajoukko on tällä hetkellä myös sama kuin SJK U19 joukkueella.

Kokoonpano siis elää ja se tulee sitä tekemään varmasti kesänkin aikana, kun useampikin edustuksen pelaaja hakee pelituntumaa Kakkosessa pelaavasta joukkueesta.

– Vihdoin päästään pelaamaan, jätkätkin ovat odottaneet tätä peliä innolla. Pelaamisen takia sitä kuitenkin treenataan ja nämä on tärkeitä askeleita kohti kautta, toteaa Kerho 07:n päävalmentaja Max Peltonen.

– Tässä joutuu vaan vähän sumplimaan ketä saadaan mukaan, U19 joukkue pelaa päivää ennen ja edustusjoukkue päivä jälkeen. Kumminkin molempien mukana on myös Kerho 07:n kaudella pelaavan ryhmän pelaajia, pohtii Peltonen.

Vastustaja Kraft on kova Kakkosen joukkue, joten peli on hyvä mittari Kerho 07:lle heti aluksi. Viime kaudella joukkue pelasi Kakkosen Länsilohkossa ja se sijoittui siellä viidenneksi. Joukkueessa pelaa useita ammattilaisia ja tavoitteena on sijoittua alkavalla kaudella vähintään paremmin kuin viime kaudella. Vaikka Kraft onkin Kerhon lähimpiä naapurijoukkueita, on se sijoitettu jälleen eri lohkoon, joten joukkueet eivät sarjassa tule toisiaan kohtaamaan.

Treeniottelu Kerho 07 – IF Kraft perjantaina 1.2. klo 18.15 Wallsport areenalla.

Revanssia AC Oulusta – Brittipelaaja testissä

Seinäjoen Jalkapallokerho hävisi viime lauantaina Pietarsaaren Tammiturnauksen finaalissa Ykkösen AC Oululle nuorella ja kokeiluluontoisella ryhmällään. Ottelu päättyi 2-3 (0-3) luvuin, eikä varsinkaan ottelun ensimmäisellä puoliajalla ollut epäselvää kumpi peliä vei.
Oli ilo kuitenkin nähdä miten mm. SJK:n nuori puolustajalupaus Joona Ala-Hukkala hoiti tonttiaan kokeneita Nurmelaa ja kumppaneita vastaan ja armeijasta palannut Sami Viljanenkin osoitti että hyökkäysvoimaa löytyy tulevaisuudessakin ihan omasta kaupungista.

Tähän peliin SJK kuitenkin lähtee varmasti vähän kokeneemmalla joukkueella ja mukana on jälleen yksi uusi testipelaaja, englantilainen laitapelaaja / puolustaja Danny Taylor. Myös Tammiturnauksessa lepuutetut Toni Lehtinen, Johannes Laaksonen sekä maalivahdit Luis Fernando ja Tomas Karike lienevät jo mukana.
Sen sijaan viime viikolla mukana olleet testipelaajat Juuso Simpanen ja maalivahti Joakim Jans ovat näyttönsä SJK:lle nyt antaneet ja molempien kohdalla otetaan pieni aikalisä, jonka aikana mietitään mitä jatkossa tehdään.

Daniel Caumo iski kaksi ja syötti kolmannen Tammiturnauksen välierässä, kun SJK kaatoi isäntäjoukkue Jaron 3-2.

AC Oulu tullee peliin melko lailla samalla ryhmällä millä se oli matkassa Tammiturnauksessakin, joten luvassa on jälleen Maajoukkuelegenda Mika Nurmelan huikeaa potkutekniikkaa ja huippulupaukseksi julistetun Matias Ojalan taituruutta, jollei Ojala sitten siirry ulkomaiden kentille vielä tammikuun siirtoikkunan aikana.

– AC Oulu on hyvä joukkue ja harjoitusvastustaja koska he yrittävät nimenomaan pelaamalla eteenpäin ja tekevät sitä hyvällä tasolla, arvioi lauantain vastustajaa päävalmentaja Simo Valakari.

– Uskon että me pystymme parantamaan meidän peliä huomattavasti viime lauantailta. Tärkeintä tietenkin on oman pelin kehittyminen ja pääseminen sille hyvälle tasolle itse. Viime viikonlopun Tammiturnauksessa Jaro peli oli meiltä hyvä, mutta lauantai ei niinkään. Hyvää kuitenkin koko viikonlopussa oli se että nuoret kundit hoitivat hommansa hyvin ja näyttivät että meillä on tulevaisuudessakin pelimiehiä tulossa. Paljon toki tehtävää vielä, mutta kaikki junnut tekivät vaikutuksen peliin, osa jopa ylitti odotukset, analysoi Valakari viime viikon lopun Tammiturnauksen antia.

Harjoitusottelu SJK – AC Oulu lauantaina 2.2. klo 14.00 Wallsport areenalla.

Kaikkiin peleihin liput 5 euroa, mutta SJK kausikortilla tai SJK Kannattajien korteilla sisään ilmaiseksi.

Tervetuloa kannustamaan!