123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho isännöi Seinäjoella pelattavaa jalkapallon kansainvälistä IV KOMIA-huipputurnausta ja kohtaa alkusarjan otteluissa viimekauden Veikkausliigan hopeamitalisti FC Interin sekä Vaasan Palloseuran.

Lisäksi SJK kohtaa sijoituksesta riippuen lauantain finaalipäivänä jonkun kolmikosta Suomi U21, Mjällby AIF tai JK Nömme Kalju.

Kovia pelejä on siis luvassa ja varmasti paljon nähtävää paikalliselle futisväelle.

Avausottelussa vastassa FC Inter

SJK ei ole koskaan aiemmin kohdannut FC Interiä ja viime kaudella Veikkausliigan voitosta loppukierroksille asti taistellut turkulaisjoukkue ei muutenkaan ole näillä lakeuksilla usein vieraillut.

Joukkue pelaa erittäin kaunista futista ja valmentajana toimiva hollantilainen Job Dragtsma on suuressa arvossa pelaajiensa lisäksi myös suomalaisen jalkapalloväen keskuudessa.

Euroopan Liigan karsintoihin valmistautuva FC Inter on matkassa KOMIA-turnauksessa kovalla joukkueella, vaikka viime kauden Veikkausliigan maalikuninkuuden voittanut Irakli Sirbiladze joutuukin jättämään turnauksen loukkaantumisen takia väliin. Maalintekovastuu Seinäjoella onkin siten JJK:sta mukaan tulleen, unkarilaisen Tamas Gruborovicsin harteilla.

Kerhoväelle on mukana tuttujakin, sillä Interin testissä on vielä viime kaudella SJK:ta edustanut Touko Tumanto.

SJK – FC Inter keskiviikkona 13.2. klo 17.00.

Perjantai-illan herkkupalana vastaan VPS

Rakas naapuri Vaasasta sytyttää aina ja nyt palkintona voi olla myös paikka koko turnauksen glooriassa. Perjantai-iltana nähdään varmasti yksi KOMIA-turnauksen etukäteen odotetuimmista kohtaamisista, kun VPS vierailee toistamiseen Wallport areenassa.

SJK ja VPS kohtasivat muutamaa viikkoa aiemmin samassa hallissa ja tuolloin Vepsu nappasi voiton 1-2 lukemin. Maalintekijöinä vaasalaisilla oli tuolloin molemmat testipelaajat, Asmiou Ayew ja Pierre-Rudolf Myard. Kerhon maalista vastasi virolainen Stanislav Goldberg. Vepsun testipelaajista kumpikaan ei enää kuitenkaan joukkueen mukana KOMIA-turnauksessa ole ja valmentaja Olli Huttunen juonii uudet kuviot Kerhon kaatamiseksi.

VPS oli mukana KOMIA-turnauksessa myös viime talvena, mutta silloin vain yhden pelin verran, kun he kohtasivat JJK:n turnauksen yhteydessä järjestetyssä Liigacupin pelissä.

SJK – VPS perjantaina 15.2. klo 19.15

Lauantaina finaalit

Lauantaina KOMIA-turnauksessa pelataan ensi kertaa oikeista sijoituksista, kun ottelutuloksista riippuen kahden lohkon kuusi joukkuetta laitetaan vastakkain jumbofinaaliin, pronssiotteluun ja turnauksen finaaliotteluun.

Toisesta lohkosta Kerho saa siis vastaansa joko Viron Mestari Nömme Kaljun, Ruotsin Allsvenskan seura Mjällby AIF:n tai Suomen U21 Maajoukkueen tulevaisuuden tähtineen.

Kerhon omasta sijoituksesta riippumatta, jokatapauksessa kova peli on lauantaille tulossa ja mieluiten tietenkin ottelussa pelattaisiin mahdollisimman kirkkaista sijoituksista.

Lauantaina 16.2. klo 12.00 Sijat 5-6, klo 14.15 Pronssiottelu tai klo 16.30 Finaali.

Mukana jälleen testimiehiä

Seinäjoen Jalkapallokerhon mukana on jälleen muutama testipelaaja, kun jo aiemminkin mukana olleet keskikenttätaiturit Juuso Simpanen ja Juuso Aalto liittyvät mukaan KOMIA-turnauksen ryhmään. Samoin Serbitoppari Pavle Milosavljevic jatkaa mukana ja samoin tekee nuori ruotsalainen maalivahti Joakim Jans.
Mukana ryhmässä on myös omia A-junioreita ja vielä ilman jatkosopimusta olevia viime kauden pelaajia.

Kaikki sopimuspelaajat ovat myös viimein täydessä pelikunnossa, joten Kerho pääsee pyörittämään laajaa rinkiä viikon kolmessa ottelussa.

SJK kokoonpano KOMIA-turnauksessa:
Maalivahdit: Luis Fernando, Tomas Karike, Joakim Jans ja Tuomas Karjanlahti. Kenttäpelaajat: Matti Lähitie, Chris Cleaver, Richard Dorman, Kalle Taimi, Sami Viljanen, Aki Sipilä, Pavle Milosavljevic, Juuso Simpanen, Johannes Laaksonen, Daniel Caumo, Stanislav Goldberg, Toni Lehtinen, Kim Palosaari, Jesse Sarajärvi, Teemu Penninkangas, Justin Moose, Gert Kams, Timo Rauhala, Matti Lähitie, Jyri Hietaharju, Joona Lautamaja, Aleksi Ahde ja Juuso Aalto.

Kloppien Twitter seuraa normaalisti koko KOMIA-turnauksen ajan, samoin IV KOMIA-turnauksen virallinen Twitter sekä SJK Facebook ja nettisivut.

Koko turnauksen lippu maksaa vain 50 euroa, yksittäisten päivälippujen ollessa 20 euroa ja finaalipäivälle 30 euroa.
Lapset alle 16 v, eläkeläiset ja varusmiehet 15 � / päivä
Lapset alle 8 v ja sotaveteraanit ilmaiseksi.
Ennakkoliput myynnissä Wallsport areenalla.

Tervetuloa kannustamaan SJK voittoon!