123 456 7890

Kolmas kerta kotona
SJK Reservit pelaa jo kolmannen peräkkäisen kotiottelunsa huomenna, maanantaina, Nurmon Pallonurmella. Vastaan saapuu toista kertaa peräkkäin vaasalaisjoukkue, tällä erää Kungliga Wasa CF.

Valmentaja Jari Kujalan suojatit ovat kahdesta ensimmäisestä ottelustaan ottaneet kaikki tarjolla olleet kuusi pinnaa kaatamalla ensin paikallisvastustaja Sisu-Pallon numeroin 3-2 ja viikko sitten kaatui puolestaan ABC leikitellen lukemin 4-1.

Ressujen tehoista Olli Rintamäen tilillä on kolme osumaa muiden neljän maalin jakauduttua Akseli Metsä-Ketelän, Petri Hutun, Henri Saranpään ja viime viikolla ensimmäistä kertaa mustiin pukeutuneen Ville Pakkalan kesken.

Huomenna ressujen riveissä nähdään ensimmäistä kertaa edustusjoukkueen puolelta pelikiellosta vapautunut Mikko Väänänen ja Kalle Taimi. Uutena kasvona käytössä on myös kuntoutunut Janne Mäntylä. Viime viikon matsin väliin jättäneen Johannes Saranpään pitäisi myös olla iskussa.

Koska sen enempää Tomi Peltokangas, Henri Saranpää kuin Petri Huttukaan eivät edustuksen ottelussa SC Riverballia vastaan käyneet kehissä, on kolmikko käytettävissä tässä kamppailussa. Sen sijaan kummassakin ottelussa pelannut toppari Petri Niemi ja viimeksi kehissä nähty Toni Kujala ovat kumpikin kolhujen vuoksi pois käytöstä.

Vieraiden saldo on kahden pelin jälkeen yksi pinna, jonka se sai tililleen edellisessä ottelussaan Kaskö IK:ta vastaan pelin päätyttyä 1-1. Sen sijaan Lapualla Ponnistus kurmootti vaasalaisjoukkuetta 4-0 ja siinä matsissa Kungliga Wasan Mika Kivelä lensi ulos.

Aikaisemmin Kungliga Wasan väreissä on nähty myös Kerhon A-junnujen vastuuvalmentaja ja edustuksen kakkosluotsi Max Peltonen. Nyt näin tuskin käy!

Matsi alkaa Pallonurmella klo 19.00. Tervetuloa.