123 456 7890

UEFA Champions Leaguen kolmannen kierroksen arvonta on tänään perjantaina 15.7. klo 13.00 UEFA:n päämajassa Sveitsin Nyonissa. Toinen karsintakierros on vielä kesken, joten vielä ei ole varmaa onko SJK mukana kolmannella kierroksella. Arvontaa voi seurata suorana UEFA:n sivujen kautta nettilähetyksenä. Linkki lähetykseen löytyy täältä.

Koska SJK sai vastaansa toisella kierroksella sijoitettuna olevan BATE Borisovin ja se on sijoitettu joukkue myös kolmannella kierroksella, tulee tämän otteluparin vastustaja sijoittamattomien korista. Arvonta etenee ryhmissä ja SJK / BATE on sijoitettu ryhmään 2.

Kolmannella kierroksella SJK – BATE otteluparin voittaja saa vastustajan näistä ottelupareista:

Qarabag (AZE) – F91 Dudelange (LUX)
Red Star Belgrad (SRB) – Valletta (MLT)
FH Hafnarfjördur (ISL) – Dundalk (IRL)
Ferencv�ros (HUN) Partizani (ALB)
Tai mukaan suoraan tuleva: Astra Giurgiu (ROM)

Kolmannelle kierrokselle pääseminen merkitsisi automaattisesti ainakin neljää europeliä lisää, sillä vaikka kolmannella kierroksella häviäisi, pääsisi vielä mukaan UEFA Europa Leaguen Play-Off vaiheeseen. Jos kolmannelta kierrokselta etenisi neljännelle kierrokselle, mutta häviäisi myöhemmin siellä, pääsisi suoraan Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen.

SJK kohtaa BATE Borisovin toisen kierroksen toisessa osassa Seinäjoella ensi tiistaina 19.7. klo 20.00 OmaSp Stadionilla. Ensimmäinen osa päättyi Valko-Venäjällä BATE:n voittoon 2-0. SJK tarvitsee voiton samoin 2-0 luvuin kotonaan, jotta ottelu menisi 2 x 15 min jatko-otteluun ja mahdollisiin rangaistuispotkuihin. Kyseessä on historiallinen mahdollisuus ja ensimmäinen kerta koskaan, kun Seinäjoella tai koko Pohjanmaalla pelataan Mestareiden Liigaa. SJK tarvitsee koko äänekään pohjalaisyleisön tuekseen. Ottelun liput ovat myynnissä SJK:n verkkokaupassa ja OmaSp Stadionin SJK Shopissa.