123 456 7890

Tervetuloa SJK Meet & Greet -tapahtumaan tapaamaan koko SJK:n tämänhetkistä pelaajaryhmää. SJK Meet & Greet pidetään ensi lauantaina 14.12. klo 13:00 -15:00 Hyllykallion Prismassa. Paikalla on SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara sekä kaikki sopimuspelaajat ja harjoitusryhmän jäsenet. Tavattavissa myös SJK:n SLO, eli kannattajatoiminnan yhdyshenkilö.

SJK Meet & Greet -tapahtumassa voi tilata S-etukortilla kausikortin kaudelle 2020 kannattajapäätyyn edulliseen tarjoushintaan 89€, kerätä nimmareita, ottaa selfieitä yhdessä SJK-pelaajien kanssa tai muuten vaan kysellä kuulumiset alkaneelta harjoituskaudelta.

SJK pelaa talven ensimmäisen harjoitusottelun Wallsport Areenalla perjantaina 20.12. klo 18:30 ja vastaan tulee Ykkösessä pelaava FF Jaro. Joulun kunniaksi peliin on vapaa pääsy. Ottelun jälkeen joukkue jää Joulutauolle ja palaa harjoituksiin tammikuun alussa koko ryhmän voimin. Tammikuussa alkaa myös Suomen Cup ja SJK Akatemian ryhmällä Ykkösen Cup. Kausikortit kaudelle 2020 Lippu.fi -kanavista ja myyntipisteistä sekä arkisin klo 9-17 SJK Shopista.