123 456 7890

Ukrainan tilanne koskettaa koko maailmaa ja Suomea, mutta samalla se koskettaa erityisesti yhtä omistamme. Denys Oliinyk, SJK:n monivuotinen ukrainalaispelaaja, jonka perhe sekä lapset ovat parhaillaan Ukrainassa, on meidän kaikkien ajatuksissa vahvasti. Toivomme, että hänen perheensä sekä ystävänsä olisivat turvassa. Samalla toivomme täydestä sydämestämme samaa koko Ukrainan kansalle. Koko SJK ja SJK:n seurajohto, ovat olleet myös Denys Oliinykin tukena kaikin tavoin torstaiaamusta lähtien.

SJK ei hyväksy seurayhteisössään tai sen ulkopuolella väkivaltaa tai syrjintää, ja tämänhetkinen tilanne maailmassa on juuri sitä, sen kaikkein pahimmissa mahdollisessa muodossa. Olemme kaikki järkyttyneitä ja surullisia tapahtuneesta, ja toivomme, että rakkaus ja rauha lopulta voittaa.

IN ENGLISH:
It’s sad, heartbreaking and surreal to see that in this day and age we have to talk about war and see unnecessary pain everywhere in the world. But when it affects you closer; to a colleague, teammate, friend, brother is even more difficult! Please make it stop. We are here for you Denys! #ukraine #stopwar #sjkfamily”