123 456 7890

Huuhkajat kohtaavat keskiviikkona 16.6. klo 16:00 Venäjän EM-lopputurnauksessa. Suomella on mahdollisuus varmistaa jo toisessa pelissään paikka jatkopeleihin!

Sen kunniaksi SJK tarjoaa yhteistyökumppani Lecklén kanssa ilmaisen kisakatsomon Seinäjoen OmaSp Stadionilla lapsille ja perheille!

Ovet aukeavat klo 15:00 ja tilaisuudessa on buffet-ruokailumahdollisuus klo 15-17, hintaan 7,90 € lapset ja 10,90 € aikuiset. Buffet sisältää salaatin, nakkeja, kanaa, ranskiksia ja vielä päälle jälkiruuan. Tapahtumassa on oheismyyntiä ja SJK:n pelaajavierailuja. Tapahtuma on ikärajaton ja alkoholiton. Tapahtuman maksimikapasiteetti on 500 henkilöä.

Tervetuloa koko perheen voimin nauttimaan futishuumasta ja herkuttelemaan lapsiystävällisiä kisaeväitä OmaSp Stadionille!

Sisäänkäynti tapahtumaan OmaSp Stadionin kannattajapäädyn ja pääkatsomon kulmauksesta. Huomioithan, että OmaSp Stadionin etupiha on suljettu rakennustöiden vuoksi, eikä sen kautta voi kulkea. Stadionilla on käsienpesumahdollisuudet WC-tiloissa, käsidesiä ovella ja tilaisuudessa on maskisuositus 12-vuotta täyttäneille.

Varttuneempien kannattajien kannattaa suunnistaa Seinäjoen keskustan Vekseli baariin, jossa on iMedioiden iso screen terassilla. Peli näkyy myös sisällä Vekselissä. Vekseli Plazan ikäraja on k18 ja se löytyy Seinäjoen uuden Keskustorin laidalta.