123 456 7890

Kökkäväkeä tarvitaan avuksi
Nyt tarvitaan apua. Paljon. Nopeasti. Eli… Jouppilanvuoren tekonurmen varjon puoleinen katsomo on jäätyneen lumen peitossa miltei täydellisesti.

Asia ei sinällään ole Seinäjoen Jalkapallokerhon hartioilla, vaan se kuuluu Seinäjoen Kaupungille, mutta tässä kohtaa olisi hieno homma, jos löytyisi kökkäväkeä jeesaamaan Kaupungin Liikuntatoimen loistavaa työtä tekeviä kenttämiehiä.

Metsän puoleinen katsomo on noin 60 metriä leveä ja se on kauttaaltaan noin 50-120 cm paksun lumi/jääkerroksen peitossa.

Jos suinkin pääset tänään noin klo 16.00 Joupiskalle, tule ihmeessä jeesaamaan. Mukaan kannattaa ottaa rautalpioitam jopa rautakankia ja lumilapioita. Hommia piisaa taatusti.

Klopit ja Kerhon oma väki ovat myös mukana hommissa.

Katsomo on saatava puhtaaksi lumesta ja jäästä konstilla tai toisella, sillä ennakkoon vaikuttaisi siltä, että lauantain otteluun on tulossa todella massiivinen yleisöryntäys. Viime vuoden Suomen Cupin ottelussa FF Jaroa vastaan katsojia oli Joupiskalla 930.

Nyt vastaan asettuu Suomen Mestari HJK, Kerholla on jalkeilla selkeästi parempi ryhmä kuin viime vuonna ja nyt ollaan jo 16 parhaan sakissa kisassa, eli odotusarvot yleisömäärän suhteen ovat korkealla!

Kerho haluaa tarjota katsojille parhaat mahdolliset olosuhteet ja toivokin nyt nöyrimmästi saavansa apua kaikilta mahdollisilta tahoilta!