123 456 7890

Kohta taas mennään

III KOMIA-turnaus on rusettia vaille paketissa. Jäljellä on kaksi ottelua, joista ensimmäisessä Seinäjoen Jalkapallokerho kohtaa Tallinnan FC Floran, eli Viron kahden viime kauden mestarijoukkueen.

Harva haluaa lämmöllä muistella vuodentakaisia tapahtumia, jolloin Martin Reimin valmentamat vieraat pöllyttivät Kerhoa pahemman kerran. Sen verran pahemman, että nuo numerot, 7-0 FC Floralle, ovat Kerhon ennätystappionumerot.

Jos tästä nyt jotain erinomaista löytää, on se ehdottomasti se, että ei nyt varmastikaan ainakaan paljon huonommin voi mennä.

Leikki sikseen, Kerho on vahvistunut viime kaudesta ja FC Flora heikentynyt, eli joukkueiden välinen äärettömän syvältä vaikuttanut kuilu on ehkä hiukan kaventunut.

On mahdollista, että Kerho testaa tässä pelissä nuorta Walesin poikien maajoukkueen pelaajaa, David Goldsmithiä, joka saapui testiin Valioliigan West Bromwichista.

Matsi Kerhon ja FC Floran välillä alkaa klo 10.00 ja sitä seuraa turnauksen viimeinen matsi Suomi XI:n ja Örebro SK:n välillä.