123 456 7890

Klubi kaatoi Kerhon A:n
HJK – SJK 1-0(0-0)

51 min 1-0 Henri Lassila

Seinäjoen Jalkapallokerhon A-juniorit kärsivät toisen peräkkäisen tappionsa pääkaupunkiseudulla tänään. Viime viikonlopun yhden maalin tappio PK-35:lle toistui, tosin nyt Helsingin Jalkapalloklubille ja numeroin 1-0, mutta taas yhdellä maalilla kuitenkin.

Kuten numerotkin kielivät, oli ottelu varsin tasainen. Niinpä yhden maalin tappio kirvelee entistä enemmän, koska paikkoja oli ratkaista ottelu toiseenkin suuntaan.

Ottelun ainoan maalin isäntäjoukkue iski kulmurista toisen jakson alussa. Henri Lassila pääsi puskemaan tällä kertaa voittoon riittäneen osuman.

– Tasainen peli se oli. Molemmilla oli saumat tehdä maaleja. Kyllä meilläkin omat paikkamme oli. “Pennillä” (Teemu Penninkangas) oli paikkoja ja Sami Viljanen oli yksi läpi, mutta ei nyt vain onnistuttu, tuskaili joukkueen vastuuvalmentaja Max Peltonen apeilla mielin.

– Poikia koetellaan tällä hetkellä kovasti. Kyllä he miehen työn ovat kentälle jättäneet, mutta palkintoa ei ole nyt tullut. Pitää vain löytyä se luja usko siihen omaan tekemiseen. Ihan varmasti me tästä nousemme ja kimpoamme takaisin, vakuutti Peltonen.

– Kaikissa pelaamissamme peleissä olemme olleet matsissa ihan hyvin mukana. Vielä tullaan, lupasi Peltonen, jonka suojatit jatkavat SM-karsintasarjan otteluita jo torstaina, jolloin FC Reipas saapuu Seinäjolle vieraaksi.

SJK: Tuomas Karjanlahti, Joona Lautamaja (87. Pekka Rousu), Kalle Taimi, Tommi Kukila, Niko Nauholz (46. Eero Rantanen), Veli-Pekka Pajula (51. Akseli Metsä-Ketelä (77. Pekka Jaskari)), Miika Korpela, Aleksi Ahde, Sami Viljanen (65. Jesse Sarajärvi), Eetu Takala (65. Erno Ruismäki), Teemu Penninkangas