123 456 7890

Klubi ja DIF päättävät KOMIA:n
II kansainvälinen KOMIA-turnaus huipentuu sunnuntaina Helsingin Jalkapalloklubin ja tukholmalaisen Djurgå;rdens IF:n väliseen sunnuntain kolmanteen otteluun. Samalla tuo kamppailu päättää tämän vuoden turnauksen, jossa on sen myötä yhteensä takana kahdeksan matsia.

HJK on turnauksessa pelannut vasta kertaalleen lähetettyään Klubi 04:n pelaamaan SJK:ta vastaan. Ainoassa tähän mennessä pelaamassaan ottelussa HJK hukkasi kahdesti johtonsa pikkuisen reissussa rähjääntynyttä Örebro SK:ta vastaan.

Ensin Klubi meni taukojohtoon Jarno Parikan osumalla ja vielä Alejandro Bedoyan tasoituksen jälkeen Akseli Pelvas vei stadilaiset uudelleen johtoon. Sekään johto ei kestänyt loppuun saakka, sillä Bedoya tasoitti ottelun pelikellon oltua jo parin minuutin verran lisäajalla. Näin tulokseksi raapustettiin historiankirjoihin 2-2 (1-0).

Djurgå;rdens IF pelasi ykkösnyrkillään maalittoman tasapelin virolaista FC Floraa vastaan ja vahvistetulla U21-ryhmällään 2-1 -voiton isätnäseura Seinäjoen Jalkapallokerhosta.

Viime kevään I KOMIA-turnauksessa HJK voitti silloin hallitsevan Ruotsin mestarin, AIK:n, 2-1. Nyt Antti Muurisen suojateilla on mahdollisuus venyttää tappiottomien otteluiden putkensa Allsvenskanin joukkueita vastaan Seinäjoella jo kolmeen peliin.

Ottelu alkaa Wallsport Areenassa klo 14.30.