123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon epävirallinen kannattajaryhmä Klopit Seinäjoki täyttää tänään 13.1.2013 viisi vuotta.

Kerhoa alusta alkaen kaikkialle seurannut ryhmä on vuosien saatossa tullut tutuksi toki koko jalkapalloilevalle Suomelle, mutta ennen kaikkea Seinäjoen alueen ihmisille. Kauden 2010 päätyttä Klopit huomioitiin myös Pohjanmaan Urheilugaalassa, missä Klopit palkittiin Vuoden Jokeri palkinnolla. Perusteeksi Pohjanmaan Urheilutoimittajat ja Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry ilmoitti “Kloppien tuoneen Pohjanmaalle tuulahduksen kansainvälisestä fanikulttuurista.”
Seuran puolelta Kloppien kannatus on huomioitu myös ja siitä osoituksena on Kloppien saama oma pelinumero, eli numero 12.

Tänä päivänä Kloppeja on jo pitkälti toista sataa ja ryhmä kasvaa vuosi vuodelta. Klopit löytyvät kotipeleissä Keskuskentän pääkatsomosta, Ison Kiven Päädystä, missä ottelut seurataan alusta loppuun seisoen, intohimoisesti omia ääneen kannattaen. Vierasreissujakin ryhmä pyrkii tekemään jokaiseen peliin ja jalkapallotoiminnan lisäksi he ovat järjestäneet myös omaa nimeään kantavaa rockfestivaalia.

Klopit valitsevat myös vuosittain joukkueesta Vuoden Pelaajan ja hänet palkitaan Kloppien Kannu kiertopalkinnolla. Klopit ovat myös olleet seuran apuna vuosien varrella lukuisia kertoja, mm. kaudella 2011, kun Klopit putsasivat Jouppilanvuoren kentän katsomot jäätyneestä lumesta talkoovoimin, jotta Suomen Cup ottelu SJK – HJK saatiin pelattua.

SJK seurana arvostaakin Kloppien toimintaa valtavasti ja samoin tekevät seuran pelaajat.
Vaikka tälle kaudelle starttasi myös seuran virallinen kannattajatoiminta SJK Kannattajat nimellä, osallistuvat myös Klopit SJK Kannattajien toimintaan ja he ovat jopa mukana toimintaa kehittämässä.

SJK kiittää Kloppeja ja toivottaa mahtavaa jatkoa myös tulevalle!