123 456 7890

Kloo: Paikkoja oli
Seinäjoen Jalkapallokerhon vastuuvalmentraja, Christoffer Kloo, ei ollut aivan tyytyväinen joukkueensa esitykseen AC Oulua vastaan lauantaina Wallsport Areenassa peleeiatun ottelun jälkeen.

– Se ei ollut meiltä ollenkaan niin hyvä peli kuin moni muu jo nyt talvikaudella. Olimme huonompia kuin aiemmin talven peleissä. Toisaalta puolustuspelaaminen oli jokseenkin ok, sillä annoimme heille pilkusta tulleen maalin lisäksi vain kaksi hyvää tekopaikkaa luotuamme kuitenkin itse kuusi aivan selvää maalipaikkaa, pyöritteli Kloo ottelun kulkua.

– Oululaiste varmaankin pitivät palloa meitä enemmän. Me emme pystyneet nyt itse luomaan pitkiä hyökkäyksiä tai pitämään palloa niin kuin aiemmin. Osaltaan se tietenkin johtui heidän prässistään, lisäsi Kloo.

– Itselleni on ollut todella positiivinen yllätys, että Toni Lehtinen on vielä paljon parempi pelaaja kuin uskoinkaan. Viimeisen viikon aikana ja tässäkin pelissä se nähtiin. Hän on vahva ilmassa, suojaa palloa ja todella vaarallinen, kehui Kloo maalitykkiään.

Seuraavaksi Kloo johdattaa joukkonsa helsinkiläistä FC Viikinkejä vastaan kotihallissa 10. maaliskuuta.