123 456 7890

Kloo odottaa III KOMIA:aa
Seinäjoen Jalkapallokerhon vastuuvalmentaja, Christoffer Kloo, ei viime keväänä voinut olla paikalla II KOMIA-turnauksessa työesteiden takia. Ei siis ihme, että mies odottaa III KOMIA-turnausta innolla.

– Onhan se ihan mahtava juttu, että päästään pelaamaan kansainvälisiä pelejä. Ne kehittävät, vaikka ei voi sanoa, etteivätkö pelit HJK:n kaltaisia vastustajia vastaan tekisi ihan samaa. HJK on kuitenkin Suomen paras joukkue varmasti myös ensi kaudella, joten heidän kohtaamisensa on aina hyvä juttu, hehkuttaa Kloo innostuneena.

– FC Floralle hävisimme 7-0 edellisessä turnauksessa, joten se kertoo aika paljon joukkueen tasosta. Örebro SK, jonka me myös kohtaamme, ei pelannut ihan niin hyvin viime kaudella, mutta kyse on kuitenkin huippujoukkueesta, painottaa Kloo, jolle ÖSK:n kohtaamisessa on paljon mielenkiintoa aivan erityisestä syystä.

Lars Mosander on opettanut ja valmentanut sekä itseäni, että Max Peltosta VIFK:ssa ja sen lisäksi hän oli vetäjänä ensimmäisellä valmennuskurssillani. On aivan upeaa päästä kohtaamaan kentällä hänen ja Sixten Boströmin valmentama joukkue, lisää Kloo.

Kerhon ja edellä mainittujen HJK:n, Örebron ja FC Floran lisäksi turnauksessa mukana nähdään Djurgå;rdens IF ja JJK, eli kyseessä on ehdottomasti talvikauden kohokohta.

– Kokonaisuutena tämä on mahtava turnaus. Tämäntasoisia tapahtumia on hieno päästä seuraamaan omien otteluiden lisäksi. Siellä tapaa
kollegoita ja futisihmisiä, jatkaa Kloo luetteloaan positiivisista seikoista III KOMIA:aan liittyen.