123 456 7890

Kloo: Eka jakso oli OK

Kerho haki jatkopaikan Suomen Cupissa kaadettuaan IFK Vasan Mustasaaren Botniahallissa lukemin 3-1. Ottelussa tärkeintä oli jatkopaikka ja sen joukkue sinetöi käytännössä jo ensimmäisellä jaksolla.

– Eka puoliaika oli OK. Toinen oli tosi huono. Pitää muistaa, että ihmisiä tässä ollaan, eli peli oli käytännössä selvä jo tauolla, huomautti joukkueen valmentaja Christoffer Kloo.

– Ainahan syitä voi etsiä toisen puoliajan esitykseen. Luulen, että siihen vaikutti moni asia. Meillä oli alla kova ja hyvin onnistunut turnaus ja jalat saattoivat olla vielä väsyneet. Myös se vaikutti, että Kim Palosaaren kolme maalia käytännössä ratkaisivat ottelun puoliaikaan mennessä. Liike ei ollut sellaista kun sen olisi pitänyt olla, emmekä me pelanneet kurinalaisesti, jatkoi Kloo.

– Toisaalta IFK ei ollut kertaakaan tosi lähellä maalintekoa, vaikka kurinalaisuus katosi puolustamisestakin ekan jakson jälkeen. Sanoin ennen peliä pelaajille, että meillä on vain hävittävää ja niinhän se oli. Pääasia, että etenimme jatkoon. Nyt on vapaa viikonloppu ja odotellaan arvontaa, lisäsi Kloo.