123 456 7890

Kivikova KuPS kylään
TP-Seinäjoen B-junioreilla on todella tiukka paikka perjantaina sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuvan Kuopion Palloseuran saapuessa perjantaina Wallsport Areenaan ikäluokan Ykkösen Lohko C:n kolmannen kierroksen otteluun.

KuPS on avannut sarjan kaatamalla Närpes Kraftin peräti 9-1 ja VPS-juniorit 3-0. Samaan aikaan Timo Taipaleen ja Jukka Metsä-Ketelän suojatit ovat voittaneet VPS-juniorit kotona 6-1 ja Tervarit/2:n vieraissa 5-0. Näin kumpikin joukkue on kahden pelatun matsin jälkeen kuudessa pisteessä.

Vierasjoukkueen tehokkain on maalien valossa ollut Kyaw San Chit neljällä maalillaan. Kotijoukkueen ykköspyssy on ehkä hiukan yllättäenkin ollut tähän mennessä kolme osumaa viimeistelly Jaakko Vihanta.

Oulussa talvikaudella hyvässä vireessä ollut Pekka Jaskari sai jyvän kohdilleen ja maalasi kahdesti.

Ottelu Kuopion Palloseuraa vastaan on TP-Seinäjoelle ensimmäinen todellinen testi sarjapeleissä. Samalla se on matsi, jota ei kummankaan joukkueen missään nimessä parane hävitä, vaikka lieneekin oletettavaa, että tämän kauden Ykkösen kevätkierrosta kukaan ei dominoi puhtaalla pelillä, vaan kaikki joukkueet tulevat menettämään pisteitä.

Matsi alkaa Wallsport Areenassa klo 17.00 ja joukkue toivoo saavansa vahvan kannustuksen kotiyleisöltä tärkeässä pelissä.