123 456 7890

SJK on päässyt sopimukseen Kingsley Oforin ja EurAfrica Academyn kanssa pysyvästä siirrosta. SJK käytti lainasopimuksessa olleen osto-option ja solmi Oforin kanssa samalla pitkän pelaajasopimuksen.

Kaudesta 2020 lähtien SJK:ssa lainasopimuksella EurAfrica Academysta pelannut 20-vuotias Ofori, teki huhtikuussa 2022 Veikkausliigadebyytin kotipelissä HJK:a vastaan. Tuon jälkeen Ofori pelasi kauden aikana kaikkiaan 17 Veikkausliigan ottelua, ja antoi niissä yhden maaliin johtaneen syötön. Lisäksi Ofori pelasi SJK Akatemian mukana Ykkösessä 8 ottelua ja teki siellä neljä maalia. Peliaikaa tuli SJK:n mukana myös UEFA Europa Conference League-peleissä ja cupeissa.

Tuntuu todella hienolta ja mahtavalta jatkaa täällä SJK:n kanssa. On jokaisen akatemiapelaajan haave päästä pelaamaan edustusjoukkueessa, joten viime kausi ja jatko täällä, on minulle erityinen juttu, sanoo SJK:n laitapelaaja Kingsley Ofori. 

Viime kaudella myös pelaaminen eurokentillä oli mukava kokemus, joten ensi kaudella tavoitteenani on auttaa joukkue uudelleen eurokentille, Ofori jatkaa.

SJK:ssa ollaan tyytyväisiä Oforin jatkoon.

Olemme erittäin iloisia, että saimme kiinnitettyä Kingsleyn pysyvästi. Hän on ollut täydellinen esimerkki siitä mitä haluamme täällä saavuttaa nuorten talenttien kanssa. Hän näyttää aina suurta halua oppia ja tulla paremmaksi ammattilaispelaajaksi. Ja meidän kanssamme hän on kasvanut Kakkosen pelaajasta Veikkausliigapelaajaksi, joka on jo päässyt pelaamaan eurokentilläkin, eli hän on mennyt läpi kaikki askeleet pelaajapolulta, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

Autamme innolla häntä saavuttamaan täyden potentiaalinsa, oppia käyttämään joukkueen hyväksi hänen nopeuttaan, teknisiä kykyjään, sekä sopeutumiskykyä useisiin erilaisiin rooleihin. Kaikki nämä ovat asioita, jotka tulevat varmasti jalostamaan hänestä vielä johtavan huippupelaajan meille, Gómez päättää.

Ghanan Drobossa 1. toukokuuta vuonna 2002 syntynyt Kingsley Ofori, on pelipaikaltaan laitapelaaja, joka voi pelata alhaalla puolustuksessa tai ylempänä hyökkäyksessä. Ofori pelannut Seinäjoella jo kaudesta 2020 lähtien lainasopimuksella, ja tuona aikana Ofori on noussut ensin SJK Akatemian tähtipelaajiin ja sitten SJK:n edustusjoukkueeseen. Viime kaudella 2022 syntyi myös debyytti Veikkausliigassa sekä debyytti eurokentillä UEFA Europa Conference Leaguessa. Kaikkiaan pelejä SJK Akatemiassa on kertynyt 33 ja niissä Ofori on iskenyt komeasti 20 maalia. Hän olikin kaudella 2021 joukkueen paras maalintekijä. Lisäksi hän on pelannut SJK:n edustusjoukkueessa kaikissa kilpailuissa yhteensä 27 ottelua ja vaikka niissä on vielä maalitili avaamatta, ovat esitykset olleet vakuuttavia ja maalisyöttöjä on tullut kaksi. Ghanassa kasvanut ja jalkapallon pääkaupunki Accrassa EurAfrica Academyssa aloittanut Ofori on ehtinyt ennen SJK-aikaa pelata myös Italian juniorisarjoja US Cremonesessa.

SJK palaa harjoituksiin 4. tammikuuta. Tammikuussa pelataan harjoitusotteluita, joissa ensin kohdataan vieraskentällä Ykkösen KPV ja lauantaina 21.1. Viron pääsarjaseura Paide Linnameeskond Seinäjoella. Tammikuussa alkaa myös Liigacup ja ensimmäinen kotiottelu pelataan lauantaina 28.1. klo 14:45, kun KuPS saapuu vieraaksi Wallsport Areenalle. Löydät kaikki Liigacupin lohkovaiheen ottelut sekä sovitut harjoitusottelut SJK:n nettisivujen otteluohjelmista. Kausikortit kaudelle 2023 myynnissä Ticketmasterin kanavissa sekä Seinäjoen Torikeskuksen SJK Storessa. SJK Store palvelee arkisin klo 9-16 ja lauantaisin klo 10-15.