123 456 7890

Hyökkääjä Jake Jervis ei jatka SJK:ssa kaudella 2023. Jervisin sopimus SJK:n kanssa päättyi viime kauteen ja englantilaishyökkääjä jatkaa uraansa Suomen ulkopuolella. Koko SJK väki kiittää Jervisia tästä yhteisestä ajasta, ja toivottaa niin hänelle kuin perheelleen onnellista tulevaisuutta.

Rakastin aikaani SJK:ssa ja siellä rakastuin jalkapalloon uudelleen. Toivon täydestä sydämestäni, että seura tulee menestymään tulevaisuudessa, sanoo Jake Jervis.

Arvostin myös valtavasti sitä yhteyttä mikä meillä oli fanien kanssa. Ja sain siitä heiltä myös tunnustuksen viime kaudesta. Kiitos siitä kaikille teille! Kiitos myös kaikille seurassa ja Seinäjoella, Jervis jatkaa.

Englantilainen Jake Jervis tuli Seinäjoelle Luton Town FC:n riveistä elokuussa 2020 ja loppukauden aikana syntyi kolme maalia kymmenessä ottelussa. Kaudella 2021 maaleja syntyi kahdeksan ja päättyneellä kaudella 2022 yhteensä kymmenen. Näistä kuusi maalia Veikkausliigassa. SJK:n kannattajaryhmä Klopit äänesti Jervisin kauden päätteeksi kauden pelaajakseen, ja Jervis sai nimensä Kloppien Kannu -kiertopalkintoon.  

Ikimuistoisin hetki Jervisin SJK ajalta on varmasti viime kesän hattutemppu UEFA Europa Conference League -ottelussa FC Floran verkkoon. Se oli samalla koko Jervisin uran ensimmäinen hattutemppu ammattilaisottelussa ja SJK eteni sen voimin seuraavalle kierrokselle ensimmäistä kertaa seurahistoriassa. Toinen hieno hetki on Veikkausliigan pronssimitali kauden 2021 päätteeksi. 

Kaikkiaan Jervis on pelannut kahden ja puolen kauden aikana SJK:ssa kaikissa kilpailuissa 67 ottelua ja tehnyt niissä 21 maalia. Sekä ottelu- että maalimäärä on hänen uransa toisiksi suurin missään joukkueessa.   

SJK on parhaillaan tauolla, ja palaa harjoituksiin keskiviikkona 4. tammikuuta. Tammikuussa pelataan harjoitusotteluita, joissa ensin kohdataan vieraskentällä Ykkösen KPV ja lauantaina 21.1. Viron pääsarjaseura Paide Linnameeskond Seinäjoella. Tammikuussa alkaa myös Liigacup ja ensimmäinen kotiottelu pelataan lauantaina 28.1. klo 14:45, kun KuPS saapuu vieraaksi Wallsport Areenalle. Löydät kaikki Liigacupin lohkovaiheen ottelut sekä sovitut harjoitusottelut SJK:n nettisivujen otteluohjelmista. Kausikortit kaudelle 2023 myynnissä Ticketmasterin kanavissa sekä Seinäjoen Torikeskuksen SJK Storessa. SJK Store palvelee arkisin klo 9-16 ja lauantaisin klo 10-15. SJK Store on poikkeuksellisesti suljettuna uuden vuoden aattona 31.12.