123 456 7890

SJK:n kapteeni Matej Hradecky ei jatka uraansa Seinäjoella. Veikkausliiga, Suomen Cup ja europelit mukaan luettuna nyt 28-vuotias Hradecky on edustanut SJK:ta 118 ottelussa, ja tehnyt niissä kahdeksan maalia.

Ensimmäistä kertaa hänet nähtiin Kerhon paidassa vuonna 2016. Samalla kaudella Hradecky huudatti seinäjokisia OmaSp Stadionin avausottelussa HJK:ta vastaan, jossa hän teki stadionin historian toisen maalin vieden samalla SJK:n 2–1-johtoon ottelussa. Hradeckylla oli tärkeä rooli myös SJK:n historian ensimmäisessä Champions Leaguen karsintaottelussa, jossa hän antoi syötön SJK:n ensimmäiseen maaliin. Matej Hradecky oli mukana myös SJK:n voittaessa Suomen Cupin kaudella 2016. Loukkaantuminen kauden 2017 kynnyksellä katkaisi Matej’n uran hetkeksi, mutta kuntoutustauon ja kasvattajaseura TPS:ssä Ykkösessä vietetyn kauden jälkeen hän palasi lakeuksille kaudeksi 2020. Kaudella 2021 Hradeckyn joukkue oli Helsingin IFK, mutta viimeset kaksi kautta Matej on viettänyt Seinäjoella, kapteenistossa.

–Haluan kiittää kaikkia seinäjokisia, erityisesti seuran kannattajia jotka kannustivat ja tukivat minua vaikeinakin aikoina. Haluan myös kiittää seuran toimihenkilöitä, ketkä mahdollistivat pelaamisen. Iso kiitos myös keittiön väelle hyvästä ruuasta, vaikeiden järjestelyidenkin toteuttamisesta ja hauskoista keskusteluista. Kiitokset myös mediatiimille kovasta työpanoksesta. Lopuksi vielä iso kiitos valmennukselle ja kanssapelaajille kaikista yhteisistä kokemuksista ja unohtumattomista vuosista. Oli iso kunnia olla vuoden SJK-kapteeni, mutta nyt on aika jatkaa matkaa. Kiitos, kiittelee Hradecky.

Matej Hradecky jää kannattajien mieleen varmasti pallollisista kyvyistään, rehdistä asenteestaan sekä ennen kaikkea taistelutahdostaan, jota ilman Matejn otteista tuskin olisimme saaneet nauttia Seinäjoella näin monella kaudella.

Kiitos Matej, ja menestystä jatkoon!