123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho haluaa kiittää kaikkia kannattajia, yhteistyökumppaneita ja asiakkaita, pelaajia, valmentajia sekä muita työntekijöitään kaudesta 2021. Kulunut kausi oli menestyksekäs monella mittarilla, joista päällimmäisenä mielessä on tietenkin Veikkausliigan pronssisija sekä paluu eurokentille. Aiemmin syksyllä SJK Akatemia voitti Kakkosessa oman lohkonsa, ja nousee kaudeksi 2022 Suomen toiseksi korkeimmalle sarjatasolle Ykköseen. Tämän lisäksi SJK U17 -joukkue varmisti pääsynsä talven SM-karsintasarjaan. Yhteistyötä SJK-junioreiden kanssa on viety edelleen eteenpäin, ja syksyllä Seinäjoen Jalkapallokerhon, SJK Akatemian ja SJK-junioreiden yhteenlaskettu pelaajapassien määrä ylitti ensimmäistä kertaa seuran historiassa 1000 pelaajapassin rajan. SJK-junioreiden edustusjoukkue nousi hienosti nelosesta kolmoseen, ja U17-joukkue Ykköseen. Kauhavan Kanuunoiden kanssa aloitettua yhteistyötä SJK-juniorit ovat kehittäneet edelleen, ja tavoitteeksi onkin ilmoitettu Kansallisessa liigassa pelaaminen vuonna 2026.

–Haluan kiittää seuran kaikkia pelaajia ja valmennustiimiä kussakin joukkueessa tehdystä hienosta työstä urheilullisen menestyksemme eteen. SJK on palannut voittajien kerhoksi! Edustusjoukkueella on nyt kahdeksan kautta liigassa; neljänä vuonna mitaleilla, Suomen Cup-mestaruus, yksi hävitty cupin finaali ja yksi Liigacupin voitto. Akatemialla lisäksi jo toinen nousu Ykköseen. Nämä ovat kovia suorituksia Seinäjoen kokoiselta paikkakunnalta, kiittelee seuran puheenjohtaja Raimo Sarajärvi.

–Suuret kiitokset ansaitsevat erityisesti koronavuosista huolimatta uskollisesti mukanamme pysyneet yhteistyökumppanit ja kannattajat. Haluan myös kiittää seuramme toimiston väkeä ja kaikkia muita työntekijöitämme, jotka toimitusjohtaja Sami-Petteri Kivimäen johdolla ovat tehneet uutterasti töitä urheilupuolen toiminnan ja menestyksen mahdollistamiseksi. Kiitän myös määrältään pienilukuista, mutta teoiltaan sitäkin suurempaa talkooväkeä. Seuran jättäville henkilöille haluan toivottaa menestystä ja onnea uusissa kuvioissa! Toivottavasti onnistuimme jättämään teille hyvän muiston seurastamme, jatkaa Sarajärvi kiitosten listaa.

Urheilupuolen hyvien tulosten lisäksi SJK on mennyt eteenpäin myös muilla tavoin. Elokuussa valmistunut OmaSp Stadionin laajennus ja tapahtuma-areena luovat kivijalkaa toiminnalle taloudellisesta näkökulmasta. Laajennuksen ja etupihan esiintymislavan sisältävän tapahtuma-areenan vastaanotto on ollut rohkaisevaa, ja ensi kaudelle onkin tiedossa paljon käyttöä uudelle investoinnille.

–Vuosi 2021 on ollut taloudellisesti vuoden 2020 kaltaisesti raskas seurakonsernimme taloudelle. Tulemme tekemään tänä vuonna viime vuoden tapaan noin miljoonan euron tappion. Konsernimme talous on rakennettu pääosin urheilu-, musiikki- ja muiden tapahtumien toteuttamisesta tuleviin tuottoihin sekä näissä harjoitettavaan ravintolatoimintaan. Koronan voi sanoa tulleen meille todella kalliiksi ja saadut yhteiskunnan tuet ovat sitä paikanneet vain minimaalisesti. Olemme kuitenkin sitkeitä pohjalaisia ja periksi emme ole tottuneet antamaan. Olemme pääomittaneet seuraa ja saaneet ymmärrystä ja helpotusta pankkilainojen maksussa. Ihmiset on pidetty töissä, laskut ja palkat on maksettuna ja siitä voimme olla erityisen ylpeitä tällaisen alan toimijana. Eipä tullut kenellekään seuran ja stadionyhtiön johdossa riskejä miettiessä mieleen koronan kaltainen riski. Ehkä oli hyvä näin, sillä olisi muuten voinut jäädä Suomen ainoa ja eittämättä paras yksityinen stadionhanke toteuttamatta. Tästä tulevaisuuteen uskosta kanssamme iso kiitos yhteistyökumppaneillemme, avaa Sarajärvi seuran taloudellista tilaa.

 

Jani Honkavaara palautti seuran mitalikantaan

SJK haluaa kiittää SJK:n päävalmentajana kaudesta 2020 lähtien toiminutta Jani Honkavaaraa hänen työstään ja seuran palauttamisesta tuloksellisesti sille tasolle, jolle seura itse haluaa joka kaudella päästä. Kauden 2021 lopetus kokosi SJK-yhteisön jälleen jaetun iloisen asian äärelle, ja lopputuloksena kaudelta 2021 Honkavaara ja hänen joukkueensa saivat kaulaansa pronssimitalit. Jani Honkavaaran sopimus päättyi tähän kauteen.

–Kiitos kaikille niille, jotka olivat tässä kahden kauden mittaisella matkalla mukana. Matka ehkä tuntui liian lyhyeltä, mutta sen aikana ehti tapahtua paljon. Ja olihan se hyvä matka. Erityiskiitos menee valmennustiimilleni. Hyviä ihmisiä, hyviä ammattilaisia. Kiitos myös seuratyöntekijöille ja kökkäfaareille, jotka aina piristivät päiväämme ja joiden olemuksessa seurahenki tiivistyy. Ja kiitos myös kaikille SJK-henkisille, joihin olen matkan varrella törmännyt ja joilta olen myös tukea saanut. Teitä on paljon. Kiitos, kiittelee kuluneista kausista päävalmentaja Jani Honkavaara

SJK haluaa osoittaa kiitoksensa esimerkillisestä työstä myös urillaan eteenpäin siirtyville valmentajille Ramiro Muñozille sekä Toni Lehtiselle, jotka ensi kaudella jatkavat muissa tehtävissä. SJK uutisoi tulevasta päävalmentajasta sekä pelaajasopimuksista lähiaikoina.

KIITOS! Nähdään kaudella 2022.