123 456 7890

Kiisto viimeinen visiitti
TP-Seinäjoen B-junioreiden viimeinen visiitti ikäluokan Ykkösessä suuntautuu Vaasaan, missä vastaan asettuu sarjapaikastaan taisteleva FC Kiisto.

Kotijoukkue tarvitsee ottelusta voiton, mikäli sen pahimmat kilpailijat saalistavat omista otteluistaan pisteitä. TP-Seinäjoella puolestaan on mahdollisuus sinetöidä sarjan neljäs sija ja ottaa samalla viides peräkkäinen voitto tililleen.

Tilanne sarjassa on putoamistaistelun osalta kimurantti. Kuusi joukkuetta on edelleen vaaravyöhykkeessä. Pahimmalta näyttää Tervarit/2:n tilanne. Sillä on kahdeksan pinnaa. Varma putoaja puolestaan on OLS/2.

VIFK ja KPV ovat juuri FC Kiiston alapuolella 10 pisteessä. Kelta-mustissa pelaavalla Kiistolla pinnoja on 11. Turvassa ei ole vielä Närpes Kraft 12 pinnallaan tai Kiiston kanssa tasapisteissä oleva VPS-junioritkaan.

TP-Seinäjoen selkeä vahvuus numeroiden valossa on ollut maalinteko. Sinällään yllättävää kuitenkin, ettei joukkueesta löydy ainuttakaan Ykkösen Lohko C:n maalintekijäpörssiä dominoivaa pelaajaa! Silti maaleja on taottu jo 42, eli eniten koko lohkossa!

Timo Taipaleen ja Jukka Metsä-Ketelän suojatit kohtaavat isäntäjoukkue FC Kiiston klo 13.00 Huutoniemen nurmella!