123 456 7890

Keskuskentän avausottelu pelataan helatorstaina 5.5. klo 14.00, kun Seinäjoelle saapuu Veikkausliigan otteluun SJK:n vieraaksi FC Inter Turku. Portit ja palvelut aukeavat Keskuskentällä klo 12.30 ja ottelu on samalla osa valtakunnallista Pihapelipäivää.

SJK pelasi viime perjantaina PK-35 Vantaata vastaan vieraissa ja sai sieltä mukaansa pisteen maalittomalla tasapelillä.


Siitä lähdemme että haluamme kasvattaa pistetiliämme ja helpointa se on kun lähdemme parantamaan omaa peliämme. Meillä ei ole koko talven ja kevään aikana ollut oikeastaan yhtään ehjää 90-minuuttista ja se onkin meidän yksi lyhytaikainen tavoitteemme, että saamme ehjän 90-minuuttisen, sanoo SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.


SJK on viimeksi pelannut Seinäjoen Keskuskentällä viime kauden viimeisessä ottelussa, kun Suomen mestaruus ratkesi yli 6000 katsojan edessä. Torstain ottelu on tälle kaudelle vasta ensimmäinen tässä legendaarisessa Seinäjoen jalkapallopyhätössä. Kesäkuun jälkeen pelejä pelataan jo uudella OmaSp Stadionilla.


Hyvät viimeiset muistot sieltä on ainakin. Päästään takaisin nostalgiselle Keskuskentälle. Sinne on kiva päästä taas, sillä se on kuitenkin vielä tällä hetkellä se meidän oikea kotikenttämme. Olemme pelanneet siellä hyvin, joten saamme mennä sinne hyvällä itseluottamuksella, kommentoi SJK:n keskikenttäpelaaja Johannes Laaksonen.


SJK – FC Inter Seinäjoen Keskuskentällä torstaina klo 14.00.

Tervetuloa mukaan tapahtumaan koko perheen voimin!


Ottelun ennakkoliput myynnissä SJK:n verkkokaupassaViime kauden päätösottelussa Keskuskentällä oli 6015 katsojaa

FC Inter Turku


Inter oli viime kaudella lähellä europaikkaa sekä Veikkausliigassa että Suomen cupissa, mutta lopulta se jäi haaveeksi. Tähtipelaajista Vahid Hambo ja Mika Ojala lähtivät ulkomaille kesken kauden, eikä kumpaakaan onnistuttu korvaamaan kunnolla kauden aikana. Maalivahtikaksikko Jukka LehtovaaraMagnus Bahne oli pahimmillaan samaan aikaan loukkaantuneena.


Puolustuslinjassa Petros Kanakoudis ihastutti ja vihastutti. Mies otti 15 keltaista korttia ja lensi kahdesti ulos. Kreikkalaispakki missasi pelikieltojen takia peräti kahdeksan ottelua. Kanakoudisin lisäksi myös Eric Matoukou ja Juuso Hämäläinen lähtivät Interistä. Inter on vahvistanut rivejään usealla kovalla hankinnalla. Veikkausliigan parhaana puolustajana palkittu Faith Friday Obilor siirtyi yllättäen Interiin.


Useassa kovassa eurosarjassa pelannut Pape Habib Sow on kova vahvistus puolustukseen. Kyproksen maajoukkueen Marios Nikolaou ja Malin maajoukkueen Adama Tamboura ovat hekin kovia nimiä.


Henrik Moisanderin siirto Interiin Magnus Bahnen tilalle yllätti monet. Moisander on valittu Veikkausliigan parhaaksi maalivahdiksi kausina 2012 ja 2014. Interin maalivahtikaksikko Jukka Lehtovaara – Henrik Moisander oli yhdessä myös TPS:ssä kausina 2008 ja 2010-2013. Miten käy, kun molemmat haluavat olla ykkösmaalivahteja? Jukka Lehtovaara on loukkaantumisaltis, mikä lieneekin iso syy toisen huippuvahdin hankkimiseen. Lehtovaara on loukkaantuneena sivussa myös torstain ottelusta.


Interiä vaivasi viime kaudella epätasaisuus. Inter voitti RoPSin viime kaudella kahdesti neljällä maalilla, HJK:n kahdella ja kolmella maalilla ja SJK:n kertaalleen. Vastapainoksi Inter hävisi VPS:lle ja KTP:lle kertaalleen kolmella maalilla. Tämä kausi on päävalmentaja Job Dragtsman viimeinen Interissä ja panostukset tälle kaudelle ovat olleet kovat. Silti tulokset ovat näyttäneet kovin samanlaisilta. Inter voi hyvänä päivänä kaataa suurinumeroisesti kenet hyvänsä, mutta taas toisaalta hävitä suurinumeroisesti. Veikkausliiga lähti Interillä käyntiin hyvin, kun ensimmäisestä kolmesta ottelusta oli saaliina yksi tasapeli ja kaksi voittoa. Sitten tuli 0-4-tappio Suomen Cupissa PK-35 Vantaalle, eikä sen jälkeen ole tullut tilille kuin yksi piste kahdesta ottelusta.


Ykköshyökkääjän paikasta taistelevat Guy Gnabouyou ja 17-vuotias Benjamin Källman. Gnabouyou on erittäin nopea ja teki viime kaudella kovat tehot, mutta hän ei kuitenkaan ole kliininen viimeistelijä. Källman saattaa olla yksi kauden läpimurtopelaajista. Toistaiseksi Källman ei ole noussut kuitenkaan isoon rooliin.


Inter saa peliin mukaansa kannattajaryhmän tuekseen, joten varmasti voitontahtoinen vastustaja tulee SJK:lle vastaan torstaina.Viime kesänä punaisessa vierasasussa esiintynyt FC Inter vieraili kertaalleen Seinäjoella.


SJK:n nuoria pelaajia lainalle


Hyökkääjä Elias Ahde lähti viime viikon lopulla lainalle Ykkösessä pelaavaan yhteistyöseura FC Jazziin, missä hän onnistui välittömästi maalinteossa FC Hakaa vastaan. Tälle kaudelle niin ikään Ykkösen JJK:sta Seinäjoelle saapunut Aleksis Lehtonen, lähti takaisin Jyväskylään lainapestillä, missä hän saa kovia pelejä talven loukkaantumisen jälkeen tililleen. Lehtonen tehnee ensi esiintymisensä JJK-paidassa tänä viikonloppuna GrIFK:ta vastaan. Myös nuori maalivahti Paavo Valakari on lainattu Kakkoseen nousseeseen Lapuan Virkiän paitaan. Kaikkien kolmen pelaajan lainat ovat toistaiseksi voimassa olevia ja heidät voidaan kutsua takaisin.


On tärkeää, että nuoret pelaajat pelaa pelejä ja pääsevät harjoittelemaan. Tässä peliruuhkassa meidän edustusjoukkueen harjoittelu on tietyllä tavalla enemmän palauttavaa tai valmistavaa harjoittelua. Me saamme heidän peleistään raportit ja käymme katsomossa niitä paikanpäällä. Ja kun lainat ovat toistaiseksi voimassa olevia, niin pystymme koska tahansa kutsumaan pelaajat takaisin, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari lainasopimuksia.


Hyvä esimerkki tästä toiminnasta on Teemu Penninkangas, joka oli viime kaudella lainalla ja nyt on meidän avauksen pelaajia. Pelaaminen kehittää, Valakari jatkaa.


Loukkaantuneita ei ole tulossa tähän peliin vielä takaisin. Timo Tahvanainen on jo aloittanut kevyen harjoittelun, mutta mies ei vielä ole pelikunnossa. Sivussa on hänen lisäkseen edelleen Mehmet Hetemaj, Richie Dorman ja Emil Lidman. Abdoulaye Meite kärsii pelikieltonsa loppuun tässä ottelussa.SJK:n hyökkääjä Toni Lehtinen on jälleen täydessä iskussa ja mukana torstaina

Liput otteluun


Ottelun ennakkoliput myynnissä
SJK:n verkkokaupassa

Aikuinen:

Ennakko 13�

Portilta 15�


Alennusryhmät:

Ennakko 8�

Portilta 10�


Kausikorttilaiset, alle 4-vuotiaat ja sotaveteraanit sekä -lotat ilmaiseksi.
Keskuskentän järjestelyt


Portit, palvelut ja lipunmyynti porteilla aukeaa aina puolitoista tuntia ennen ottelun avauspotkua. Torstaina 5.5. klo 12.30.

Seinäjoen Keskuskentälle mahtuu katsomoihin noin 3500 ihmistä ja lisäkatsomoilla kapasiteetti saadaan yli 4000 katsojaan. Seisomatilaa on lisäksi runsaasti. Pääkatsomo on katettu ja sinne mahtuu noin tuhat ihmistä. Kuppi-istuimet löytyy pääkatsomon lisäksi myös aurinkokatsomosta. Kentän osoite on Urheilupuisto 10.


Lipunmyynnit ja sisäänkäynnit löytyvät pääkatsomon takaa, sekä pesäpallokentän kulmauksesta. Kaikki kausikorttilaiset, VIP-vieraat ja muut vapaakorttilaiset, otetaan sisään pääkatsomon kaupunginpuoleisesta päädystä, ns. Ison Kiven portista. Ennakkolipuilla pääsee kaikista porteista ja omista väylistä. Porteilla voidaan tehdä turvatarkastuksia tarvittaessa.


Alueelta löytyy kahvila- ja makkaranmyyntipalvelut molemmista päistä kenttää ja WC:t löytyvät pääkatsomon kaupunginpuoleisesta päädystä. Myös SJK fanituotteita on mahdollista ostaa omasta kojustaan. VIP-tila löytyy niin ikään kaupunginpuoleisesta päädystä.


Anniskelualue palveluineen aukeaa puolitoista tuntia ennen ottelun avauspotkua ja se sijaitsee perinteisesti Ison Kiven juurella, pääkatsomon päädyssä.


SJK Kannattajat ja Klopit majoittuvat pääkatsomon Ison Kiven puoleiseen päätyyn. Vieraskannattajille on paikka aurinkokatsomossa vastakkaisella puolella, missä heille on oma sisäänkäynti ja omat palvelunsa (Vieraskannattajat sisään osoitteesta Ruukintie 39)


Median edustajille on varattu tilaa kuuluttamon läheisiltä paikoilta pääkatsomosta ja haastattelut suoritetaan pääkatsomon päädyssä varatun haastatteluseinän edessä. Lehdistötilaisuus järjestetään ottelun jälkeen kuuluttamon päädyssä olevan ajanottotornin tiloissa. Median edustajilla on oltava voimassa oleva pressikortti (muu vastaava todiste) tai akkreditointi tapahtumaan.

Ottelu näkyy suorana lähetyksenä ISTV ja Ruutu+ -palveluiden kautta.