123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho avaa Ykkösen kauden myös varsinaisella kotikentällään, eli Seinäjoen Keskuskentällä ensi lauantaina. Vastustajaksi saapuu Oulun Palloseura.

SJK aloitti kauden toki jo Seinäjoella 4.5. pelatulla ottelulla PK-35 Vantaata vastaan ja kohtasi kotona myös AC Kajaanin 9.5. mutta nuo molemmat ottelut pelattiin varakentällä Jouppilanvuorella.

Nyt päästään Keskarille ja nurmelle, joka onkin kentänhoitajien toimesta laitettu mahtavaan kuntoon. Kenties parhaimpaan mitä se on koskaan ollutkaan.

SJK – OPS keskuskentällä klo 17.00 lauantaina 25.5.

Keskuskentän nurmi on tällä hetkellä loistavassa kunnossa. Kuva torstain 23.5. aamutreeneistä

Laskuvarjohyppääjä tuo pelipallon

Portit Keskuskentällä aukeavat klo 15.30 ja samalla kaikki kentän palvelut, pomppulinnoineen, oluttelttoineen ja jättiskriineineen.

Keskuskentällä palvelut katsojille saadaan kaikin puolin paremmiksi kuin Joupiskalla ja mm. skriinin kautta pystytään näyttämään haastatteluja äänen kanssa jo paljon ennen ottelua.
Myös olutteltalla on hinnat aina halvemmat porttien auetessa.

Noin puolituntia ennen ottelun alkua, tuo laskuvarjohyppääjä suoraan koneesta ottelun pelipallon keskiympyrään ja tämä toteutetaan yhteistyössä Rengonharjulla pidettävien Ilmailupäivien kanssa. Arvioitu hyppääjän laskeutumisaika on n. klo 16.40, joten kannattaa olla ajoissa paikalla ettei missaa tätä spektaakkelia.

Ottelun aikana voivat katsojat myös äänestää omaa ottelun parasta SJK pelaajaa mobiililaitteiden avulla, osoitteessa: m.sjk2007.fi. Äänestyksen kolme eniten ääniä saanutta julkistetaan skriinillä vähän ennen ottelun päättymistä.

Seinäjoen keskustassa vietetään myös aiemmin päivällä valtakunnallista Kävelykatupäivää ja tuolla on SJK mukana myös. Kalevan- ja Kauppakadun välisellä Koulukadun pätkällä löytyy mm. SJK:n ylläpitämä jäätelökioski sekä pomppulinna, joka tuodaan Keskuskentälle heti tapahtuman päätytyä.
Kävelykatutapahtumassa on useita esiintyjiä ja niiden kunniaksi on tarjottu kaikille seinäjokisille ilmaiset bussikuljetukset kaikkialta kaupungista.

Tuon tapahtuman jälkeen sitä voikin näppärästi kävellä mukaan Keskuskentän juhlatunnelmaan.

Luiz Antonio Cupin pelaajat mukana myös

Seinäjoen Sepsi-78 järjestää ensi viikonloppuna myös suuren junioriturnauksen, eli perinteisen Luiz Antonio Cupin, joka pelataan Raviradan kentillä lauantain ja sunnuntain aikana. SJK halusi jälleen tämän kotiottelun saamaan ajankohtaan, jotta aikoinaan Seinäjoella valmentanut ja nykyinen OPS päävalmentaja Luiz Antonio pääsee paikalle omaan nimikkoturnaukseensa.

Viime vuonna turnauksessa oli 93 joukkuetta ympäri Suomen ja 9-15 vuotiaita pelaajia mukana jopa yli 1700.

Kaikki tuon turnauksen pelaajat ovat tietenkin kutsuvieraita tähän Ykkösen otteluun ja pääsevät siten ilmaiseksi peliin. Myös junioripelaajien vanhemmille on tarjottu mahdollisuus ostaa otteluliput puoleen hintaan ennakkoon.

SJK-Juniorit ovat tuossa turnauksessa tietenkin mukana kaikilla joukkueillaan ja he marssivat jälleen edustusjoukkueen peliin suurena ryhmänä, missä heille on varattu aurinkokatsomosta oma katsomonosansa, suoraan Kloppeja vastapäätä. Näin saadaan SJK kannattaryhmät molemmin puolin kenttää omiaan tukemaan ja toivottavaa on että muutkin katsojat osallistuvat rohkeasti kannustukseen ja tunnelman luontiin.

SJK Juniorit olivat kauden avauksessa isolla ryhmällä kannustamassa edustusjoukkuetta voittoon

Oulun Palloseura

Managerinsa Miika Juntusen johtama Oulun Palloseura, on talvikaudella monesti vielä täysi mysteeri, sillä suuri osa pelaajista tulee vasta kauden kynnyksellä ja Seinäjoella varsin pidetty mies, päävalmentaja Luiz Antonio, joutuu kasaamaan joukkueen pikavauhtia sarjakelpoiseksi.?

Antaa muiden puhua mitä puhuu, minä haluan nousta Veikkausliigaan, totesi Luiz Antonio kauden media-avauksessa huhtikuussa ja hän onkin jo näyttänyt että noille puheille on myös katetta ja joukkue on esiintynyt yllättävänkin kurinalaisesti alkukauden otteluissa.

Viime ottelussa Luiz räätälöi joukkueelleen taktiikan, jota se myös noudatti ja joukkue kaatoi vieraskentällä yhden kauden ennakkosuosikeista, eli PK-35 Vantaan. OPS on tällä hetkellä myös sarjassa neljäntenä, vain kahden pisteen päässä SJK:sta.

Viime kaudella OPS oli ainoa joukkue jota SJK ei onnistunut kaatamaan, sillä OPS haki molemmista peleistä Keskuskentällä täydet pisteet yhteismaalisuhteella 2-5 ja kotikentällään pakottivat Kerhon vielä 1-1 tasapeliin.

Joukkueella on kokenut ja kovaluinen topparipari, Augustine Jibrin ja Piotr Gurzeda. Keskikentällä taituroi meksikolainen Alberto Ramirez ja molemmilla laidoilta löytyy todella vaaralliset pelaajat, Jean Fridolin Nganbe-Nganbe ja Cornelius Stewart, jotka ovat varsinkin vastaiskuissa äärimmäisen vaarallisia.

Kaikki pelaajat, Elijah Christopheria lukuunottamatta, ovat alustavien tietojen mukaan myös pelikunnossa, joten hereillä täytyy olla alusta alkaen.

Viime kaudella OPS osoittautui SJK:lle ylitsepääsemättömän vaikeaksi vastukseksi ja sitä kuvassa harmittelee keskikenttäpelaaja Aki Sipilä

SJK tähtää takaisin voittojen tielle

Seinäjoen Jalkapallokerho koki edellisessä pelissään AC Oulua vastaan kovia, sillä sekä puolustaja Matti Lähitie että hyökkääjä Toni Lehtinen katselivat erotuomari Vesa Hätilän nostamaa punakorttia.
Kaiken lisäksi tähän asti pelkkiä voittoja sarjassa napannut SJK joutui nöyrtymään isäntäjoukkueelle ja kotiin tuliaisina oli 1-2 tappio.

SJK:n esitys vajaamiehisenäkin oli kuitenkin todella vahva ja AC Oulu oli toisella puoliajalla vastaantulijana miesylivoimasta huolimatta.

Tähän otteluun SJK joutuu kuitenkin lähtemään ilman tuota yllämainittua kaksikkoa ja vielä on epävarmaa pystyykö kapteeni Chris Cleaver pelaamaan jo ensi lauantaina. Mies huilasi edellisen ottelun aiemmassa Ilves ottelussa saadun kolhun vuoksi, mutta mistään vakavammasta ei ole kyse ja Cleaver on ollut mukana SJK:n treeneissäkin tällä viikolla.

Luis Fernando on edelleen ainoa varma loukkaantumisen takia sivussa oleva pelaaja ja mukaan saadaan tarvittaessa reservijoukkue Kerho 07:n pelaajia.

Juna koitetaan siis saada nopeasti takaisin raiteilleen ja voittoa lähdetään ehdottomasti ottelusta hakemaan.

Tällä hetkellä säätieteilijätkin lupaavat kaunista lauantaita, joten Keskuskentälle odotetaan yleisöryntäystä omiaan tukemaan.

Keskuskentän avaus SJK – OPS lauantaina 25.5. klo 17.00.
Portit ja palvelut aukeavat kentällä klo 15.30.

Tervetuloa viihtymään Keskuskentälle!

Keskuskentän pääkatsomo odottaa yleisöryntäystä

Sisäänkäynti ja ennakkoliput

Sisäänkäynti Keskuskentälle sekä lipunmyynnit löytyvät pääkatsomon takaa, sekä aurinkokatsomon puolelta eteläpäädyn kulmasta, pesäpallostadionin puolelta.

Parhaat parkkipaikat löytyy myös pesäpallostadionin puolelta, sillä pääkatsomon takana tilaa on rajallisesti.

Liput:
12 � ja 8 � alle 16 vuotiaat, eläkeläiset, varusmiehet ja opiskelijat. Alle 12 vuotiaat ja sotaveteraanit, ilmainen sisäänpääsy. Myös kaikki Luiz Antonio Cupin pelaajat pääsevät ilmaiseksi joukkueensa mukana.

SJK Kannattajat-kortilla saa Wal
lsportin kahviosta ostetuista ennakkolipuista -20 %.
Hospodasta, Wilsonista ja Coffee Housesta S-etukortilla ennakkolipuista -20 %?
Ennakkolipunmyynti:
– Wallsport
– Hospoda Korbel
– Sport Bar Wilson
– Coffee House?- Etelä-Pohjanmaan Matkailu
?
HUOM! alennukset vain ennakkolipuista!

Lauantai-iltana pelataan myös Mestareiden Liigan Finaali klo 21.30 alkaen ja tuo ottelu näkyy skriiniltä ravintola FC Casa Granden terassilla sään salliessa. SJK Kannattajat kortilla luvassa alennuksia hanatuotteista.