123 456 7890

Seinäjoen Keskuskentällä tänään keskiviiikkona pelattava huippukamppailu SJK vs. HJK, on herättänyt katsojat ja ennakkolippuja on myyty ennätystahtiin. Huhuissa on alkanut myös kiertämään, että tapahtuma olisi jo loppuunmyyty. Näin ei kuitenkaan ole ja Keskuskentälle mahtuu kyllä. Alueella on valtavasti tilaa katsomoiden lisäksi ja peliä varten sinne on tuotu päätyihin myös useita lisäkatsomoita.

Katetut katsomopaikat Keskuskentälle ovat kuitenkin erittäin niukat. Siksi onkin hyvä muistuttaa, että sateen sattuessa sateenvarjo kannattaa jättää kotiin, sillä niitä ei saa tuoda ottelutapahtumiin Veikkausliigassa. SJK on varautunut tähän myös ja ottelutapahtumassa myydään tarvittaessa eurolla kertakäyttösadetakkeja. SJK:n fanituotekojusta saa myös SJK huivia, takkia ja hupparia lämmikkeeksi.

Keskuskentän portit sekä palvelut avautuvat tänään jo hyvissä ajoin, kuten normaalistikin, ja ihmiset ovat lämpimästi tervetulleita jo klo 15.30 alkaen. Samalla kellonlyömällä aloittaa DJ Josio ihmisten viihdyttämisen anniskelualueella.

Ennen ottelua järjestetään myös hyväntekeväisyystapahtuma, jossa kerätään rahaa Roosa nauha kampanjalle. Klo 16.00 alkavassa näytösottelussa, kohtaa Seinäjoen ja SJK:n futislegendoista koostuva Apollo HJK Legendojen joukkueen. Kentällä nähdään mm. Mikael Muurimäki, Jyri Hietaharju, Christian Sund, Aki Riihilahti ja Teemu Tainio. Ottelun yhteydessä katsojat voivat lahjoittaa rahaa keräykseen hyvän asian puolesta. Ottelu pelataan kumisin ja puhallettavin laidoin varustetulla kentällä, aivan vaihtokoppien edessä.

Paikalle on tulossa myös vierasjoukkueen kannattajia ja heille on varattu oma katsomonosansa aurinkokatsomosta. Toivotetaan vieraat tervetulleiksi viihtymään mukaan ottelutapahtumaan.

Kotijoukkueen kannattajaryhmä sijoittuu tuttuun tapaan pääkatsomon ison kiven puoleiseen päätyyn ja paikalle tulevat seurakorttilaiset, eli juniorit ja muu seuraväki, sijoitetaan tulostaulunpuoleiseen päätyyn tuleviin lisäkatsomoihin, sekä aurinkokatsomoon.

Medialle on varattuna tilaa kuuluttamon puoleisesta päädystä pääkatsomossa. Tähän otteluun onkin tulossa valtavasti mediaa ja esimerksi ISTV lähettää Seinäjoelta suorana oman ennakkostudionsa. Lähetys Seinäjoelta alkaa klo 16.30.

SJK – HJK potkaistaan käyntiin klo 17.00. Tervetuloa kannustamaan SJK voittoon. Kannattajaryhmän lauluihin osallistuminen on sallittua ja jopa suotavaa. Tervetuloa!

Lisää infoa löydät SJK:n kattavasta otteluennakosta.

Ennakkolipunmyynti verkossa: www.seamchip.fi/sjk