123 456 7890

SJK U19 kohtaa keskiviikkona 26.6. klo 18.30 Seinäjoen Keskuskentällä pelattavassa U19 SM-Sarja matsissa FC Jazzin.

Porilaiset ovat tällä hetkellä sarjataulukossa SJK:n takana, sijalla 7. ja SJK pitää hallussaan paikkaa 5. Piste-ero joukkueiden välillä on neljä pistettä ja ero neljäntenä olevaan PK Keski-Uusimaanhan on seitsemän pistettä.

Näin ollen ottelu ei tule vaikuttamaan SJK:n sarjatilanteeseen millään lailla, mutta voitolla päästäisiin jo iskuetäisyydelle syksyn mitalitaistoja ajatellen.

Voittihan SJK U19 juuri sarjakärjen edellisessä pelissä kotonaan komein luvuin.

Ottelu pelataan Seinäjoen Keskukentällä muutaman Prunttimäessä pelatan ottelun jälkeen.

FC Jazz haluaa parempaa

Porilaisten marssia ei ole tarvinnut soitella vielä tällä kaudella SM-sarjassa. Joukkue on voittanut vasta kerran ja maalisuhde on pakkasella 12 maalin verran. Takana on vain yksi joukkue, mutta toisaalta Jazzilla on peli vähemmän pelattuna kuin edellä olevilla. Voitto rästiottelusta ja SJK:sta, nostaisikin Jazzin jo pisteen päähän SJK:sta ja tukevaan keskikastiin.

Enempään oli mahdollisuudet karsintasarjan perusteella, sillä Porissa tehdään hyvää juniorityötä, FC Jazz oli omassa kivikovassa länsilohkossaan toinen ja jatkokarsintaotteluissakin tippui FC Honka.

Osa joukkueen pelaajista pelaa kuitenkin FC Jazzin Kakkosessa pelaavassa miesten joukkueessa ja tämä on kenties verottanut panostusta A-nuoriin.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi 1-1 tasapeliin ja tuolloin Jazz nollasi SJK:n vahvan alun ja puoliaika johdon, Benjamin Tuovisen maalilla.

Tuolloin FC Jazz oli fyysisyydessä SJK:ta selvästi edellä ja heidän puolustustaan ei ollut helppo rikkoa. SJK valmennus saa miettiä keinot millä tähän pystytään Keskuskentällä.

SJK otteluun komea voitto takanaan

SJK U19 nappasi maukkaan päänahan juuri ennen juhannusta, kun se kaatoi sarjaa johtavan FC Kaarinan komein 5-3 luvuin.

SJK onnistui tuossa ottelussa murtamaan Kaarinan kivikovan puolustuksen ja nyt kun hyökkäyspeli on saatu kuntoon, on syytä odottaa hyvää tulosta myös Jazz pelistä keskiviikkona.

Elias Ahde on iskenyt tällä kaudella jo viisi maalia ja häntä säestää Tuomas Lähdesmäki kolmella osumalla. Molemmat ovat vielä B-junnuikäisiä, joten SJK:ssa on kasvamassa tulevaisuuden maalitykkejä.

SJK pääsee peliin lähes parhaalla kokoonpanollaan, sillä pelaajilla on vain pikkukolhuja. Tietenkin Kerho 07:n mukana Kakkosessa olleet pelaajat, saattavat jäädä vähemmille minuuteille tässä kamppailussa.

A-nuorten SM-Sarjaa, SJK U19 – FC Jazz U19, Seinäjoen Keskuskentällä keskiviikkona 26.6. klo 18.30.

Tervetuloa!