123 456 7890

Kerran vielä
TP-Seinäjoen B-junioreiden oljenkorsi noususta takaisin SM-sarjaan koki melkoisen viillon viime viikonloppuna Jyväskylässä, missä paikallinen JJK kaatoi vieraansa 2-0. Näin kauden viimeiseen otteluun panokseksi toista jyväskyläläistä jäi periaatteessa vain teoreettinen mahdollisuus ajaa sarjaa johtavan JJK:n ja GBK:n ohitse.

Vastaan saapuva FC Blackbird aloitti syyskierroksen vauhdilla, mutta sen jälkeen vauhti hyyti ja kaiken kukkuraksi “Böödi” peluutti paikallisottelussaan JJK:ta vastaan edustuskelvotonta pelaajaa ja näin tasapeli mureni protestin myötä 3-0 -tappioksi.

Upeasti sujuneen syyskierroksen tunnelmat muuttuivat Jyväskylän tappion myötä melko tummanpuhuviksi. Paljon työtä valui tappion myötä viemäriin, mutta se ei tarkoita, että työ olisi mennyt hukkaan, sillä ajatuksenahan on kuitenkin kehittää yksilöitä tulevaa varten.

Vastaavasti tuo ei puolestaan tarkoita sitä, etteikä TP_Seinäjoen tavoitteena olisi päättää kautta voittoon.

Teoriassa siis tuo voitto saattaa kuin saattaakin jopa nostaa TP-Seinäjoen SM-sarjaan, jos… Jos sanoja vain valitettavasti on ihan liian kanssa.

Jos JJK häviää FC YPA:lle Ylivieskassa
ja samaan aikaan GBK konttaa kotonaan varsin heikkoa PK-37:aa vastaan TP-Seinäjoki nousee voittaessaan itse oman ottelunsa.

Vaikka tällä hetkellä vaikuttaakin siltä, että lopulta homma ratkotaan maalierolla JJK:n ja GBK:n kesken, huikean paljon kiehtovampi on tilanne sarjan häntäpäässä, missä lähes puolet sarjan joukkueista on edelleen putoamisvaaran vyöhykkeellä.

Haetaan lisää mielenkiintoa otteluun vaikka vielä sillä, että pohditaan, saako kukaan oranssi-mustien pelaajista
kymmentä maalia täyteen tällä kaudella sarjapeleissä. Hyvässä syysvireessä ollut Akseli Metsä-Ketelä on tehnyt Veli-Pekka Pajulan tavoin kahdeksan osumaa ja Henri Huilla seitsemän. Siinä lienevät ne potentiaalisimmat kympin rikkojat.

Matsi käy hienosti esiottelusta, sillä Seinäjoen Jalkapallokerho starttaa Kakkosen viimeisen kierroksen ottelunsa GBK:ta vastaan heti tämän matsin päätyttyä.

B-junnut siis kehissä klo 13.00 ja isot pojat klo 15.00. Tervetuloa.