123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon talven treenimatsiohjelma alkaa olemaan valmis. Vain kenraaliharjoitukseksi kaavailtu viimeinen vastustaja ja pelipäivä on enää auki. Myös maaliskuussa pidettävän ulkomaanleirin paikka ja vastustaja leirillä pelattavassa ottelussa varmistuu myöhemmin.

Ensimmäinen virallinen treenipeli pelataan jo joulukuussa, kun Veikkausliigan JJK tulee jälleen vierailulle Seinäjoen Wallsport Areenaan. Tuolloin Kerhon riveissä tullaan näkemään myös useita testipelaajia.

Tammikuussa Kerho kohtaa ensimmäistä kertaa Seinäjoella pelattavassa ottelussa Pohjanmaan paikallisvastustajan Vaasan Palloseuran. Aiemmin joukkueet ovat kohdanneet vain kerran, talvella 2010, Mustasaaren Botniahallissa pelatussa ottelussa. Myös toinen mielenkiintoinen vastustaja, Veikkausliigasta Ykköseen pudonnut FC Haka kohdataan ensimmäistä kertaa Seinäjoella. Valkeakoskella joukkueet kohtasivat treenipelin merkeissä ensimmäisen kerran jo kaudella 2008.

Wallsport Areenassa tullaan näkemään mielenkiintoisia otteluita helmikuussa IV KOMIA -turnauksen aikana, joka järjestetään tänä vuonna kuuden joukkueen oikeana turnauksena 13.-17. helmikuuta. Neljännestä Seinäjoella pelattavasta jalkapallon kansainvälisestä KOMIA-turnauksesta tiedotetaan lisää myöhemmin.

SJK osallistuu myös Suomen Cuppiin, jonka ensimmäisiä kierroksia tullaan pelaamaan talven aikana. Ykkösen kausi alkaa virallisesti sunnuntaina 28. huhtikuuta ja sarjaohjelma varmistunee lähiviikkoina. SJK on myös jättänyt Palloliiton pyynnöstä virallisen Veikkausliigahakemuksen ja mahdollinen liigapaikka ratkennee joulukuun puolen välin jälkeen, kun Palloliitto on käsitellyt mahdolliset lisäselvitykset Veikkausliigajoukkueilta.

Pe 14.12. SJK – JJK, Wallsport Areena, Seinäjoki
Pe 18.01. SJK – VPS, Wallsport Areena, Seinäjoki
Pe-La 25.-26.01. Tammiturnaus, Tellushalli, Pietarsaari
La 02.02. SJK – AC Oulu, Wallsport Areena, Seinäjoki
Pe 08.02. SJK – FC Haka, Wallsport Areena, Seinäjoki
Ke-Su 13.-17.02. IV KOMIA -turnaus, Wallsport Areena, Seinäjoki
La 02.03. AC Oulu – SJK, Oulu
Pe 08.03. SJK – GBK, Wallsport Areena, Seinäjoki
La 13.04. FC Haka – SJK, Valkeakoski

SJK leireilee ulkomailla maaliskuun loppupuolella, kuun alkuun sovitun GBK-ottelun jälkeen. Viime vuonna SJK leireili Espanjassa ja sitä edellisenä talvena Puolassa.