123 456 7890

Kerhon runko muodostumassa
Seinäjoen Jalkapallokerho on solminut jatkosopimuksia viime kaudella seuraa edustaneiden omien pelaajiensa kanssa.

Alakerran pelaajista nimet jatkosoppareihin ovat laittaneet Mikko Väänänen ja Tiitus Lehtinen. Keskikentän pelaajista kippari Ville Ylinen ja Toni Kujala ovat myös solmineet jatkopahvit.

Kärjessä pelaavan Mikko Ylihärsilän kanssa on myös päästy näkemykseen jatkotoimenpiteistä. Viime kauden pääasiasiassa maanpuolustusta harrastanut Jaakko Lampi, joka pelasi suurelta osin A-junnuissa, on myös yksi niistä pelaajista, joka on ilmaissut halunsa pysyä Kerhon nutussa.

A-juniori-ikäisillä Teemu Penninkankaalla ja Saku Koskisella on edelleen kaksi vuotta sopimustaan jäljellä.

Joukkueenjohtajana lopettaneen Arto Havuselan manttelinperijäksi tulee viime kaudet TP-Seinäjoen ysiseiskojen valmennustiimissä työskennellyt Kari Kiviluoma.

Neuvottelut jatkuvat tiiviissä tahdissa niin omien pelaajien kanssa kuin muutaman selkeän vahvistuksenkin kanssa.

Kerholla on selvä tavoite saada jalkeille viime kautta vahvempi joukkue, jossa on myös leveyttä toiseen malliin kuin loukkaantumisten runtelemalla viime kaudella.

Tähän mennessä uuteen ympäristöön on siirtynyt Ville Pajula, joka ensi kaudella edustaa Ilvestä opiskellessaan Tampereella Poliisikoulussa. Luonnollisestikin “Vipin” siirtyminen kirpaisee, mutta sille on olemassa luonnollinen ja ymmärrettävä syy. Kerhon väki toivoo tietenkin, että työelämään siirtyessään “Vipi” pääsisi takaisin kotikonnuilleen.