123 456 7890

Sekä SJK U19, että Kerho 07 pelasi viikonloppuna kotipelit ja molemmissa nähtiin myös maaleja. Kerho 07 nappasi hienon voiton sunnuntaina ja lauantaina SJK U19 taipui sarjakakkosena olevalle KuPS:lle vasta ottelun yliajalla.

Jesse Sarajärvi oli pelipäällä Ylistaron kentällä sunnuntaina

Kerholle voitto Jesse Sarajärven maaleilla

Jesse Sarajärvi oli illan sankari, kun Kerho 07 nappasi maukkaan voiton Närpiön Kraftista, poikkeuksellisesti Ylistaron kentällä pelatussa Kakkosen ottelussa. Sarajärvi iski molemmat Kerhon täysosumat ja taisteli muutenkin laidalla kovalla sykkeellä koko ottelun. Ajoittain kentällä nähtiin kovaa fyysistäkin peliä ja Kerho hallitsi ottelun ensimmäistä puoliaikaa. Toisella puoliajalla Kraft oli kenties hiukan hallitsevampi osapuoli, mutta silti Kerho onnistui nousemaan voittoon.

Kerho 07 – Närpes Kraft 2-1 (1-0)
1-0 42 min Jesse Sarajärvi
1-1 59 min Blagojche Damevski rp.
2-1 78 min Jesse Sarajärvi

Eka jakso oli meiltä hyvä ja oli paljon paikkoja. Toisella jaksolla ote katosi. Pallo ei liikkunut ja vastustaja oli todella vaarallinen suunnanmuutoksissa. He saivat paineen meidän päätyyn eikä saatu peliä oikein rauhoitettua. Saivat tasoitusmaalin ja se oli meille hieman vaikea jakso. Pojat kuitenkin tekivät koko ajan töitä ja olivat pelissä mukana ja päästiin siitä yli, kertoo vastuuvalmentaja Max Peltonen.

Voittomaali oli mielestäni ansaittu. Sen verran hyvin olimme pelissä niskanpäällä ekalla jaksolla ja mukana toisellakin puoliskolla, päättää Peltonen.

Jesse Sarajärvi palkittiin ottelun parhaana, kaksi tähteä meni vierasjoukkueen vaaralliselle kärkimiehellä Mamadou Konatelle ja yksi tähti Kerhon puolustaja Timo Rauhalalle.

Kerhon seuraava ottelu Kakkosen länsilohkossa on sunnuntaina 27.7. klo 18.30 jolloin se kohtaa vieraskentällä Sporting Kristiinan.

Kerho 07: Luis Fernando MV, Kalle Taimi, Timo Rauhala, Matti Lähitie (67› Joona Lautamaja), Jesse Jääskeläinen, Jyri Hietaharju, Aki Sipilä, Samppa Bouroussi (69› Elias Ahde), Jesse Sarajärvi, Teemu Penninkangas ja Tuomas Lähdesmäki (90› Miika Korpela).

Kerho 07 haki tuntumaa Ylistaron kenttään jo lauantaina harjoituksilla

KuPS oli vahvempi lauantaina

SJK U19 palasi kesätauolta tositoimiin lauantaina, kohdaten Prunttimäessä Kuopion Palloseuran.
Fyysinen ottelu päättyi lopulta vieraiden voittoon, vaikka SJK nousi komeasti tasapeliin vähän ennen ottelun loppua ja oli lähellä iskeä lisämaalejakin. Hyökkäysinto kuitenkin kostautui ja KuPS hyökkääjä pääsi karkuteille, kun pelattiin jo kolmatta minuuttia ottelun yliaikaa.

SJK U19 – KuPS U19 2-3 (1-2)
0-1 1 min Juuso Pöyhönen
0-2 12 min Oma maali
1-2 16 min Niko Laaksonen
2-2 87 min Joona Lautamaja
2-3 90 + 3 min Urho Nissilä

KuPS on erittäin vahva ja fyysinen joukkue ja peli oli vähän semmoista painimista ja menimme siihen mukaan aivan turhaan. Pelin alku oli paha kun menimme heti parin maalin tappiolle. Tulimme kuitenkin vielä mukaan peliin ja toisella jaksolla saimme sitten kovalla painostuksella tasaoituksenkin vähän ennen loppua. Sitten kävi perinteisesti kun meillä oli neljä miestä ylhäällä ja vastustajan pelaaja pääsi yksin karkuteille yliajalla, kertoo vastuuvalmentaja Max Peltonen.

U19 SM-sarja jatkuu ensi lauantaina ja SJK vierailee Turussa TPS:n vieraana. Ottelu Kupittaalla alkaa klo 15.00.

SJK U19:Ville Viljala MV, Matias Kangas (46› William Tuisku), Joona Lautamaja, Jaakko Vihanta, Tuomas Rintamäki, Matti Lähde, Arttu Aromaa, Jesse Sundman, Niko Laaksonen (67› Joonas Lepistö), Janne Tuohisaari (34› Niko Hietaharju) ja Antti Palomäki.

Joona Lautamaja tasoitti vähän ennen täyttä aikaa SJK U19 joukkueelle